Un Pusti de 12 ani Care s-a Nascut cu 40 de Fracturi dar Care nu si-a Rupt Spiritul

0
190

Un Pusti de 12 ani Care s-a Nascut cu 40 de Fracturi dar Care nu si-a Rupt Spiritul

Un puști de doar 12 ani, pe numele de Sparsh Shah s-a născut cu 40 de fracturi fiind acum imobilizat într-un scaun cu rotile. Puștiul de origine Indiana, trăiește acum în Statele Unite și are un dar de sus, muzica. Acesta a scris până în prezent 10 piese “This Love Will Never Fade,” “There’s Always Tomorrow,” “Why’d You Have To Leave Me?”, “You Are My Heroes,” “Count on Me,” “A Little Bit of Respect,” “Turn Around,” “Birthday Wishes,” “You’re The One,” și “No One Knows.” A compus și muzica pentru majoritatea dintre piese. Are în prezent peste 45 de spectacole date în locații diferite din Statele Unite, și toate acestea în ultimul an si jumătate.

Sparsh Shah a învățat în ultimii 7 ani și jumatate muzica clasica Hindustani, iar în ultimii 3 ani a învățat și muzica vocală Americană. Sparsh este un multi-talent, acesta performează la diverse evenimente din comunitate și apare la posturile de radio și televiziunile locale unde are roul de MC în diferite show-uri.

A memorat 250 de cifrie din Pi și 12 dintre cele mai lungi cuvinte din dicționarul Englez în doar 18 secunde. Mai poate să vorbească în 4 accente diferite ale limbii engleze. A scris câteva poeme, câteva scurte povestioare, câteva speach-uri motivaționale/funny – dintre care “I am Disabled” – a jucat într-o lectură de dezvoltare a unui joc numită, The Greatest Choice, desfășurată la Teatrul Crossroads din New Jersey. A fost capabil să pronunțe un cuvânt de 45 de litere la doar 6 ani. “Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis.”

Hiren si Jigisha Shah au migrat in Statele Unite acum 14 ani. In 2003, cand Sparsh s-a nascut, nu si-au imaginat vreodata ca micutul lor baiat va atinge in curand milioane de inimi.

Sparsh Shah
Sparsh Shah

Părinții lui Sparsh s-au putut bucura de copil tinându-l în brațe pentru prima dată abia dupa 6 luni de la naștere, datorită faptului că micutul se născuse cu 35-40 de oase rupte în timp ce ieșea din pântecele mamei sale.

Sparsh s-a nascut cu o boala incurabila numita Osteogenesis Imperfecta.

Sparsh Shah-1

Pasiune pentru muzica lui Eminem

“Hello everyone! Acesta e Sparsh, și acesta este debutul meu cu un cover al piesei lui Eminem, “Not Afraid” de pe albumul “Recovery” ca avatar al rapper-ului din mine “PURHYTHM”. Simt ca “Not Afraid” a fot pentru mine un cântec ce mi-a dat putere încă de când l-am auzit pentru prima dată și Eminem a devenit idolul meu în materie de muzică rap. M-a inspirat atât de mult cu puterea cântecului și a versurilor(fără refren), și m-a făcut să aspir la gândul că într-o zi aș putea cânta cu el(rap). Întotdeauna visul meu a fost să inspir MILIARDE de oameni într-o zi cu talentul meu muzical, și aș dori ca acest vis să devină realitate.

Acestea au fost cuvintele lui Sparash atunci când a lanast acest cover pentru piesa lui Eminem.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.