Nou Spot Comercial Lansat de Legendary Pictures pentru Filmul Warcraft

1
358

Nou Spot Comercial Lansat de Legendary Pictures pentru Filmul Warcraft

[dropcap]L[/dropcap]egendary Pictures a lansat de curând un nou spot comercial pentru filmul Warcraft, pe care îl puteți vedea mai sus. Warcraft este un film epic de aventură ce are la bază un conflict între rase, bazat pe jocul fenomen al celor de la Blizzard Entertainment.

Tărâmul pașnic al Azeroth-ului se află la un pas de război, civilizația lui confruntându-se cu invadatori de temut: Orcii sunt pregătiți să moară și își părăsesc ținuturile lor pentru a coloniza altele noi. În timp ce o poartă se deschide între cele două lumi, o civilizație se confruntă cu distrugerea, în timp ce cealaltă se confruntă cu dispariția. Din laturi opuse, doi eroi își stabilesc un curs de înfruntare, care va decide soarta familiilor lor, oamenilor și caselor lor.

Așa începe o saga spectaculoasă de putere și sacrificiu, a cărui război are multe fețe, și fiecare luptă pentru ceva.

Regizat de Duncan Jones (MoonSource Code) și scris de Charles Leavitt și Jones, filmul îi are ca protagoniști pe Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky și Daniel Wu.

Warcraft este o producție a Legendary Pictures, Blizzard Entertainment și Atlas Entertainment. Producătorii fiind Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner și Stuart Fenegan. Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime și Paul Sams servind ca producători executivi. În timp ce Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter și Rebecca Steel Roven sunt co-producători.

Universal Pictures va lansă pe marele ecrane filmul Warcraft, pe 10 iunie 2016.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.