Cele Mai Bune Aplicatii de Stiri si RSS pentru iPhone si iPad | GamTech

0
1601

Cele Mai Bune Aplicatii de Stiri si RSS pentru iPhone si iPad

Atât iPhone cât și iPad sunt două dispozitive grozave pentru a consuma știri si RSS pe drum, ori cănd pur și simplu lenevești prin casă. Nu contează ce serviciu folosești – Feedly, Feed Wrangler sau orice altceva – sunt o grămadă de aplicații RSS și de știri pe care le suportă aceste două dispozitive. Dacă nu doriți un serviciu agregator de știri, sau poate nici nu știți ce inseamnă acest lucru, încă mai există aplicații de știri care vă ajută să găsiți lucruri interesante de citit.


Reeder 3

Eleganta, simpla, exact asa cum ai vrea sa fie

reeder3
Reeder 3 iți oferă un control total asupra feed-urilor tale și lucrează cu o grămadă de servicii RSS.

Dacă sunt întrebat ce aplicație folosec pentru RSS și pe care o prefer de obicei, Reeder 3 este prima pe care o menționez. Foloses Reeder încă de la prima versiune și de când mă știu utilizator de iPhone, mai exact de peste 7 ani.

Ce imi place cel mai mult la Reeder 3 este faptul că pot să aleg cum și ce vreau să citesc. De asemenea integrează majoritatea serviciilor RSS, cum ar fi FeedlyFeed Wrangler (ceea ce și folosesc), Feedbin și multe altele. Daca nu folosești un serviciu RSS, atunci poți adăuga feed-urile manual, prin simpla adăugare a adresei site-ului.

Reeder 3 ofera un flux curat, simplificat, un feed standard care este ușor de folosit și de înțeles. Dacă vrei ca toate știrile tale să fie afișate într-o ordine cronologică și foarte ordonată, Reeder 3 este cea mai bună și rapidă metodă pentru a tria tone de feed-uri RSS.

4,99 euro – Download

Vezi și:

Reeder 3 for Mac – 9,99 euro – Download NetNewsWire

Favoritele sunt primele

NetNewsWire
A fost pentru mult timp favorita, NetNewsWire te lasă să vezi lucrurile tale favorite mai întâi.

Prima aplicație de RSS pe care am folosit-o pe iPhone a fost NetNewsWire. Am fost de-a dreptul încântat cănd aceasta primise o revizie generală. Ceea ce o face unică în comparație cu celelalte aplicații de știri și RSS, este modul cu totul unic prin care eset ordonat și afișat conținutul.

De exemplu, vizualizarea preferințelor este o metodă foarte bună pentru a filtra site-urile care postează tone de articole și informații astfel că feed-ul tau nu este congestionat de informații care nu te interesează așa de mult. Îmi place să folosesc NetNewsWire atunci când am foarte puțin timp la dispozție și vreau să nu fiu în urmă cu noutățile de pe site-urile mele favorite. Dacă activezi opțiunea Smart Site Refresh din setări, experiența se transformă în ceva și mai plăcut. În acest fel, doar site-urile tale favorite se vor actualiza automat, toate celelalte se vor actualiza doar la comanda ta manuală.

De asemenea, NetNewsWire îți oferă o priveliște grozavă a imaginilor în linie, care se integrează perfect în feed-ul tău. Cu toate acestea, dacă preferați să intre cât mai multe informații în ecran pentru a-l umple, setările pot fi modificate oricând și se pot dezactiva diferite opțiuni din meniul desetări.

7,99 euro – Download

Vezi și:

NetNewsWire for Mac – 19,99 euro – DownloadNewsify

Un aspect adaptat sa ofere experienta utilizarii unei reviste

Newsify
Pentru o adaptare și o experienta asemanatoare cu a unei reviste, incercați Newsify.

Textul simplu în feed nu este pentru orișicine și dacă te încadrezi în această categorie, Newsify este cel mai vizual mod de a naviga și a citi știri. Îmi place să cred că este un mediu perfect între Flipboard și o aplicație standard de RSS.

Toată lumea care îmbrățișează ideea de a vedea știrile ca pe o colecție de reviste decupate, va iubi pur și simplu Newsify. Este mai mult o aplicație media-centric de cât o aplicație standard de știri si RSS. Când am timp să stau și să citesc aleator știrile, am descoperit că Newsfy este cea mai bună cale de aface acest lucru.

Dacă folosești un serviciu RSS, Newsfy va importa automat categoriile tale, folderele sau stream-urile exact așa cum le ai setate. În acest mod vă puteți bucura în continuare de triajul efectiv într-un mod ce face ca experiența să fie asemănătoare cu a unei reviste, fără dezordine.

FREE – DownloadUnread

O frumoasa si ordonata experienta pentru citit

Unread
Unread oferă o interfață frumoasă ce funcționează în totalitate cu ajutorul gesturilor.

Dacă stau jos și folosesc iPad-ul, atunci probabil că vreau să fac lectură mai multă sau să prind din urmă toate știrile din domeniile care mă interesează. Pentru astfel de sesiuni de citit, aproape întotdeaunda înclin spre Unread.

Nu pot să mă abțin, dar aproape fiecare detaliu din aplicația Unread este foarte bine realizat. Dispune de șapte teme superbe ce pot fi schimbate între ele, în timp ce întreaga interfață a aplicației nu are nevoie de cât de gesturi pentru a putea naviga prin ea. E tipul ăla de aplicație ce funcționează doar swipe and tap. Pot alege cum să fie aranjate sau grupate articolele, sau pot marca în totalitate o categorie, ca citită.

Reeder 3 oferă o priveliște mult mai bună când vine vorba de articolele mai vechi și cele pe care le-am citit deja, dar când vreau să citesc conținut mai lung pe iPad, prefer mai mult experiența și design-ul captivant pe care îl oferă Unread.

Undread for iPhone – Free – Download

Unread for iPad – Free – DownloadFlipboard

Daca nu sti de unde sa incepi

Daca vrei sa afli lucruri noi si interesante de citit, Flipboard este cel mai bun loc de unde sa incepi.
Dacă vrei să afli lucruri noi și interesante de citit, Flipboard este cel mai bun loc de unde să începi.

Nu folosesc de regulă Flipboard, pentru ca folosesc destul de puține site-uri pe care întradevăr le citesc și mă interesează. În orice caz, dacă nu vrei să găsești site-uri extraordinare și știri pe care să le urmărești, nu cred că există variantă mai bună să alegi ca și Flipboard.

Desenată exact ca o revistă personală, Flipboard te roagă să îi spui interesele tale, oferindu-ți un conținut bazat și căt mai apropiat de ceea ce ai selectat. Îți oferă o experiență pentru citire asemănătoare cu a unei reviste, reducând asfel presiunea și concentrarea focusată pe numerele articolelor necititie, sau trecerea printr-o listă uriașă de feed-uri.

Doar stai jos, te relaxezi, citești doar cât ai timp, și te întorci înapoi mai tărziu – la fel cum ai face cu o revistă din hartie sau un ziar.

Free – Download

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

insiprat: theappfactor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.