Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Into The Circle

0
174

Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Into The Circle

Into The Circle este o provocare psihică, fară sfârșit, ridiculos de dependentă, care cere un ritm precis și o ștrangulare vectorială adecvată în scopul avansării catre niveluri mult mai înalte. Jocul freemium este inspirat de sportul curling, și deși nu am putut să ma uit mai mult de zece minute la acest sport, nu același lucru s-a întâmplat atunci când i-am dat drumul acestui joc. Încearcă-l o dată și îți garantez că nu o să te mai poți opri din a-l juca, încercând sa duci bila în cercuri.

Nu sunt foarte mare fan al jocurilor freemium, dar acesta nu este așa de enervant în comparație cu majoritatea din această categorie. Există reclame între jocuri(se pot înlătura cu un upgrade). Stelele sunt monedele de schimb în joc, folosite pentru a continua atunci când mori și nu vrei să o iei de la zero. Aceste stele le obții când faci combo-uri sau joci cât mai mult timp jocul, și cum poate te și asteptai – poți să le și cumperi.

Jocul este extrem de simplu. Tot timpul ești o bilă într-un cerc de curling care are un pendul ce se balansează în stânga și în dreapta astfel ca tu să îți găsești traiectoria cea mai bună. Iar cu ajutorul unui indicator de putere trebuie să alegi viteza potrivită pentru a trimite bila în următorul cerc. Ai suficient timp să alegi traiectoria și puterea cu care vei trimite bila înainte să îi dai drumul. Jobul tău este să șii bila cât mai mult în aceste cercuri, trecând de la un cerc la altul prin alunecare. Ratând un astfel de cerc, jocul se încheie, începând din nou de la primul nivel (dacă nu ai adunat câteva stele pentru a continua).

Daca dai drumul atunci când penulului i-ai aplicat forța vectorială optimă, bila va ajunge direct în următorul centru al discului de deasupra. Chiar și o trimitere parțială, în perimetrul cercului mai mare, te ajută să supraviețuiesti și să îți continui cursul. O lovitură “Perfect” în centrul cercului îți va aduce bonusuri suplimentare, în mod special atunci când o faci într-un mod serial.

Sunetele și toate atracțiile jocului sunt lucrate într-un mod fumos, expert pot spune. Am descoperit un avantaj superior care este adesea atins atunci când reușești să stabilești un ritm într-un fel împușcătură. Durează mai mult până te hotărăști să ii dai drumul ca să nu ratezi. Până acum am reușit un maxim de 54 de puncte printr-un astel de ritm.

 Free

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.