Alexander Skarsgard este Regele Junglei in Legend of Tarzan

0
200

Alexander Skarsgard este Regele Junglei in Legend of Tarzan

Warner Bros. Pictures a lansat de curând un nou trailer pentru filmul The Legend of Tarzan! Un film de David Yates(regizorul ultimelor patru filme Harry Potter) care aduce în prim-plan pe Alexander Skarsgård (True Blood, Battleship) in roul eroului junglei din cartea lui Edgar Rice Burroughs. Distribuția filmului mai include nume cunoscute ca Samuel L. Jackson sau Christoph Waltz, alături de Margot Robbie și Djimon Hounsou.

Filmul începe la câțiva ani după ce omul, cunoscut ca și Tarzan (Skarsgård), a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață de domn sub numele de John Clayton III, alături de Lord Greystok și iubita soție a acestuia, Jane (Robbie). Acum, el a fost invitat să se întoarcă în Congo pentru a servi ca emisar comercial al Parlamentului, făra să bănuiască însă că este de fapt un pion într-o convergență mortală de lăcomie și răzbunare, condusă de Căpitanul Belgian Leon Rom (Waltz). Dar cei din spatele complotului militar habar nu au despre ceea ce sunt pe cale să elibereze.

Tarzan își făcea prezența pentru prima dată în nuvela din 1912 a lui Edgar Rice Burroughs, ce purta numele de “Tarzan of the Apes.” Eroul junglei urmând să facă parte mai târziu din alte 23 de nuvele ale ale autorului.

Între timp Yates, s-a reîntors la lumea plină de magie și vrăjitori a lui J.K. Rowling, acesta regizând filmul din seria ce urmează să fie lansată în toamna anului 2018, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Ne uităm la acest film și vedem că acesta apare după The Legend of Tarzan, aventura din juglă fiind programată să apară în cinematografe pe data de 1 iulie 2016, în timp ce Fantastic Beasts pe 18 noiembrie 2018.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.