Primul Trailer BEN-HUR si Jack Huston in Rolul Principal

0
188

Primul Trailer BEN-HUR si Jack Huston in Rolul Principal

Acesta este un remake al clasicului Ben-Hur ce rula în cinematrografe la sfârșitul anilor ’50, inspirat fiind de romanul cu același nume Ben-Hur: A Tale of the Christ scris de Lew Wallace in 1880.

Jack Huston îl va înlocui pe Charlton Heston, care interpreta rolul lui Judah Ben-Hur, un nobil din Ierusalim condamnat la o viață plină de chinuri după ce a fost acuzat pe nedrept de fratele său adoptiv Messala (Toby Kebbell), un ofițer al armatei Romane. Despuiat de titlul său, separat de familia sa și de femeia pe care o iubește (Nazanin Boniadi), Judah este forțat spre sclavie. După ani petrecuți pe mare, acesta se întoarce în locurile natale pentru a căuta răzbunare, dar găsește răscumpărare.

ben-hur

Regizat de Timur Bekmambetov (NightWatch, Wanted,  Abraham Lincoln: Vampire Hunter), filmul ce va fi lansat în 12 august ii va avea în distribuție pe Morgan Freeman, Toby Kebbell, Nazanin Boniadi, Sofia Black-D’Elia și Ayelet Zurer, în timp ce Rodrigo Santoro (actorul din 300) il va interpreta pe Isus.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.