Planifica-ti Ruta cu Waze si sti in Cat Timp Ajungi La Destinatie si Cand ar fi Cel Mai Bine sa Pleci in Calatorie

0
1070

Planifica-ti Ruta cu Waze Pentru si sti in Cat Timp Ajungi La Destinatie si Cand ar fi Cel Mai Bine sa Pleci in Calatorie

Noul update pe care Waze la primit pe data de 16 martie, aduce cateva caracteristici noi aplicației. Cea mai importantă dintre ele este estimarea traficului pentru o călatorie stabilită cu ceva timp înainte. Acest lucru ajutându-te să îți poți planifica mult mai bine ziua respectivă.

wazeCaracteristica se numește “Planned Drives,” și te ajută să alegi o destinație și o zi în care vrei să pleci în călatorie. Mai apoi, Waze caută și estimează cel mai bun timp pentru plecare în funcție de istoricul traficului pe acel traseu. Dacă adaugi și timpul la care ai vrea să ajungi la destinație, Waze te va notifica automat când ar trebui să pleci, depinzând de traficul din acel moment. Poți să setezi un timp aproximativ pentru plecare, nu neapărat fix, astfel ajutând aplicația să estimeze mult mai ușor timpul de plecare pentru o perioadă cu mult mai puțin trafic. Bineînțeles, traficul se schimbă continuu, dar totuși aplicația te ajută pe cât posibil să eviți orele cu adevărat încărcate și aglomerate – traficul de vârf.

Acest noi caracteristici sunt aduse prima dată pe sistemul de operare iOS, pentru Android o sa mai treaca ceva timp până aceste noutăți vor fi disponibile.

FREE Waze – App Store

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.