Cum sa Beneficiezi de Avantajul “Night Shift” Disponibil in iOS 9.3 pe Mac, Windows sau Android

3
477

Cum sa Beneficiezi de Avantajul “Night Shift” Disponibil in iOS 9.3 pe Mac, Windows sau Android

Apple iOS 9.3 este încă în stadiul de beta, ajungând deja până la Beta 7. Totuși setarea pentru Night Shift este disponibilă încă de la prima apariție a beta-ului iOS 9.3.

Disponibla atât pentru beta-ul public cât mai ales pentru cel al dezvoltatorilor de aplicații, iOS 9.3 este disponibil pentru ambele, iPhone și iPadNight Shift aduce cu el modificarea contrastului ecranului și a intensității luminii acestuia în funcție de ora din zi, pentru a ajuta mult mai mult ca ochii să nu obosească. Această setare făcând mult mai bun și mai ușor somnul de peste noapte. Lucrul acesta a fost cercetat si dovedit și de specialiști, nu putem decât să ii credem.

Dacă de acest lucru se pot bucura toți utilizatorii de iPhone și iPad, ceilalți care folosesc un telefon cu Android sau își petrec cele mai multe ore în fața calculatorului fiind utilizatori de Windows sau de Mac, nu se pot bucura de o astfel de setare automată. Totuși, există câte o variantă pentru fiecare dintre aceștia și vi le voi voi prezenta în cele ce urmează.

Pentru Mac si Windows

f.lux-for-Mac

Dacă vrei să te bucuri de experiența Night Shift pe desktop-ul sau notebook-ul tău, atunci va trebui să ii acorzi o șansa aplicației F.lux. Dacă vei uita cumva numele aplicatiei, trebuie să ții minte ca F.lux este de fapt aplicația care a dus la realizarea acestei setări Night Shift în iOS 9.3 de către Apple, și este și cea mai cunoscută aplicație care face ca cei care își petrec foarte mult timp în fața calculatorului să nu le fie afectați, pe cât posibil, ochii din cauza luminozității și a contrastului ecranului. Este gratuită și merită încercată!

Poți descărca F.lux pentru Mac OS X si Windows de pe justgetflux.com

Pentru Android

Lux1

Nu există F.Lux pentru Android, dar există o aplicație numită Lux. Vezi cum arată în imagini? Lux Auto Brightness e numele întreg al aplicației și aceasta reglează automat luminozitatea si contrastul ecranului, încercând să imitie ceea ce face F.Lux și Night Shift de asemenea. Versiunea full a aplicației consta undeva între 2 și 3 euro, dar există și o versiune Lite pe care o puteți descărca gratuit.

Poți descărca Lux Auto Brightness pentru Android de aici.

iOS 9.3 se așteaptă să fie disponibil publicului larg începând cu această lună, mai exact o dată cu evenimentul Apple ce este programat pe 21 martie, când se crede ca vor fi anunțate iPad 3 și iPhone 5se.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

3 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.