A Hologram for the King il aduce pe Tom Hanks in Arabia Saudita

0
122

A Hologram for the King il aduce pe Tom Hanks in Arabia Saudita

Companiile Lionsgate, Roadside Attractions și Saban Films (via Fandango) au facut public primul trailer pentru comedia dramă A Hologram for the King, ce îl are în distribuție pe starul cinematografiei Hollywood-iene, căstigator a două premii OscarTom Hanks (Bridge of Spies, Cloud Atlas).

Povestea are loc foarte departe de recesiunea ce a pus stăpânire pe Statele Unite obosindu-l pe businessman-ul Alan Clay’’s (Hanks) și impingându-l pe acesta să facă un ultim efort pentru a scăpa de faliment, undeva, departe, în Arabia Saudită, pentru a putea să îi plătească fiicei sale colegiul. A Hologram for the King promite sa ofere o gentilă, nebună și melancolică calătorie a unui om, care a pierdut aproape totul, într-o țară care îi cere să facă fața la provocări total necunoscute. Acesta reușind să răspundă la toate întrebările și provocările întâlinite în moduri total noi și neașteptate.

În distribuția filmului A Hologram for the King îi mai putem vedea pe Alexander Black, Sarita Choudhury, Tom Skerritt și Ben Whishaw. Filmul este regizat de Tom Tykwer (Cloud Atlas, Perfume), și produs de Uwe Schott și Stefan Arndt de la X Filme Creative Pool, Arcadiy Golubovich și Timothy D. O’Hair de la Primeridian, și Tom Hanks împreuna cu Gary Goetzman de la Playtone in Association cu Silver Reel Entertainment și Fábrica de Cine. Eggers, Steven Shareshian de la Playtone, Claudia Bluemhuber de la Silver Reel, Gaston Pavlovich de la Fabrica de Cine, și Bill Johnson și Jim Seibel de la Lotus International ca producători executivi.

Flimul A Hologram for the King este programat să ruleze în cinematogrape începand cu data de 22 aprilie 2016, dată ce cade într-o zi de vineri.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.