Fossil lanseaza 7 noi modele de ceasuri analogice si bratari pentru fitness – Dintre acestea, doua sunt smartwatch-uri ce ruleaza Android Wear

2
862

Compania Americană Fossil, și-a propus ca în anul 2016 să aibă peste 100 de ceasuri disponibile la vânzare pentru clienții săi. Șapte noi modele de ceasuri și brățări pentru fitness au fost anunțate de curând, dintre care două sunt din categoria smartwatch, și rulează sistemul de operare Android Wear.

Q-Marshal

Modele smartwatch se numesc Q Wander și Q Marshal și ambele vin în două variante de mărimi, 44 mm și 46 mm, cu o formă rotundă, încărcare wireless, activity tracking, update automat pentru oră si dată în funcție de zona în care te afli, și posibilitatea de a alege între culori diferite atât pentru carcasă cât și pentru curele. Aceste două smartwatch-uri se vor vinde în jurul a 275 de dolari, așa cum s-a vândut și Fossil Q Founder, lansat în tomana anului trecut. Aceste două modele pot fi luate ca două concurente directe pentru Huawei Watch sau Moto 360. Ceasurile smartwatch Q Wander și Q Marshal vor fi diponibile abia la sfârșitul anului 2016.

Q-motion2

Pe lângă aceste două smartwatch-uri, a fost prezentată și o brățara Q MOTION—ACTIVITY + SLEEP TRACKER, capabilă să primească informații legate de apeluri, mesaje text și să îți înregistreze întreaga activitate, afișând-o pe un display multi-color LED. Această brățară știe și să îți contorizeze somnul și activitatea ta în timpul somnului, afisându-ți informații legate de cât de bine sau prost ai dormit. Q Motion aduce cu doar o simplă atingere muzica preferată mai aproape de tine, te ajuta foarte ușor sa îți faci un selfie sau să îți găsești telefonul prin funcția Find My Phone.

De asemenea nu trebuie să îți faci griji când vine vorba de reîncărcare, pentru că Q Motion ține aproximativ 6 luni încărcată. În plus poți să o folosești foarte bine atunci când mergi la piscina, pentru că rezistă până la 50 de metrii sub apă. Brățara va fi disponibilă începând cu această vara.

Q-SAM

Ceasurile Analogice pe care Fossil le va lansa în cursul acestui an, mai exact în toamnă, sunt și ele Smart. Smart în sensul că pot afișa informații despre apelurile primite și mesajele text recepționate, dar măsoară și multe alte activități. Pași, calorii arse, monitorizează somnul, update automat pentru timp, știe o zona de timp secundară și se conecteaza prin Bluetooth® la orice smartphone cu Android sau orice device iPhone.

Aceste ceasuri Analogice Smart, sunt ultimele dispozitive ce aduc impreună eleganța și tehnologia purtată direct la mâna utilizatorului. Eleganță si simplitate, aceste doua cuvinte caracterizează aceste ceasuri Analogice Smart de la Fossil, împreuna cu ultimele tehnologii disponibile pe ceasurile smartwatch – pe patru platforme unice de ceasuri.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: fossil

2 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.