Cam asa s-ar parea ca va arata iPhone 7 – camera dubla la iPhone 7 Plus si antena mutata pe margine

10
889

[dropcap]D[/dropcap]oar șase luni mai sunt pâna când vom afla cu adevărat cum și ce va aduce nou iPhone 7 si iPhone 7 Plus. În ultimele două zile au aparut mai multe poze legate de posibilul aspect al acestora și cred că sunt foarte aproape de a fi adevărate.

iphone7

Un Smart Connector apare la ce se crede a fi viitorul iPhone 7 Plus. Doua camere pe spatele aceluiaș iPhone 7 Plus se pot vede de asemenea in pozele dezvăluite de un site din China. Dacă carcasa este adevarată, se vede că nici în acest an, Apple nu renunță la proeminența camerei. Camera nefiind integrată în carcasă astfel în cât să fie la nivelul acesteia, așa cum se poate vedea în alte poze din trecut. Nu este clar nici dacă Apple va adăuga cele doua camere pe ambele modele sau doar pe iPhone 7 Plus. Zvonuri anterioare spuneau că această noua caracteristică va fi disponibilă doar pe iPhone 7 Plus, dar nu este nimic foarte sigur. Desigur, doar zvonuri.

Firma rusească de design Feld & Volk deja a si realizat o poză mai amănunțită si mai clară a cum ar putea să arate cu adevărat spatele viitorului iPhone 7. Firma Feld & Volk are și o reputație legată de faptul ca întotdeauna ar fi pus mâna și ar fi avut acces la diferite componente iPhone înainte ca acesta să apară pe piață, dar sursele lor nu au confirmat niciodată daca pozele facute pentru iPhone 7 sunt sau nu autentice.

iphone-7-feld-volk

Poza scursă pe internet cu iPhone 7 ne arată conectorul Smart Connector

Despre acest conector Smart Connector pe iPhone 7 nu s-a mai vorbit până în prezent nimic. Nu a fost nici macar un zvon legat de acest lucru. Apple ar putea utiliza acest conector pentru a încărca device-ul și pentru a transmite date cu ajutorul lui, renunțând astfel la mufa deja cunoscută ca Lighting. Faptul că ar trece la acest tip de încărcare și la faptul că s-ar putea renunța la mufa de 3,5 mm pentru încărcare, aceste două modificări ar ajuta mult la un design foarte subțire și la câștigarea unui mic spațiu interior pentru a mări capacitatea bateriei, de exemplu. În plus, cel mai probabil ca acest conector să ducă la posibilitatea de a se folosi și la încărcarea telefonului dar și ascultarea muzicii în același timp.

iphone-7-smart-connector

O alta poză ce a apărut de curând pe internet ne arată mult mai îndeaproape cum va fi poziționată antena si cum va fi simplificată banda acesteia pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Poza este în concordanță cu zvonurile precedente prin care se menționase că benzile antenelor vor fi modificate atât în partea de jos cât și în partea de sus la iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

259446

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: cultofmac & iClarified

10 COMENTARII

  1. […] iPhone 7 va arăta aproape exact ca iPhone 6s. Da, este întradevăr o dezamăgire pentru noi. Și este neașteptat (până când mai multe zvonuri au confirmat acest lucru, oricum) ca Apple să facă acest lucru ținând cont că până acum compania a dezvăluit un nou design fiecărui alt ciclu de produs. Singurul lucru care se așteaptă să fie diferit la design-ul lui iPhone 7, este înlăturarea sau mutarea benzilor pentru antene ce sunt dispuse acum orizontal pe iPhone 6s. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.