STORKS: Compania de berze nu mai livreaza bebelusi, doar pachete – film nou de animatie

0
771

O companie de livrări formată din berze, Cornerstore.com. Junior, care normal ar trebui să livreze copii, livrează cu totul altfel de pachete – noul film de animție Storks.

Lumea nu știe că berzele nu mai fac livrări de copii și că acestea sunt obligate să livreze cu totul altfel de pachete, nu bebeluși, așa cum ar trebui de fapt. Pe când compania încerca să se promoveze cu noile livrari și servicii pe care le va face, din greșeala se activează aparatul Baby Making Machine care și produce o fetiță de toată frumusețea. Problema cea mai mare este ca bebelușul este total neautorizat, fiind total interzis de șeful companiei ca să se mai producă bebeluși. Berzele intra in actiune și încearcă să livreze cumva aceasta fetiță pentru a scăpa de belele, de aici începe și adevarata distracție.

Acesta este ultimul film produs de Warner Bros. Pictures și se numește Storks(Berze). Va fi lansat in toamna acestui an, pe 23 septembrie mai exact și ii va avea ca voci in rolurile principale pe Andy Samberg, Kelsey Grammer, Keegan-Michael Key si Jordan Peele.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.