iPhone 7 în iMagini: Imagine confirmată sau cum va arăta?

0
157

Conisderând că iPhone 7 va fi lansat in luna septembrie a acestui an, așa cum am fost obișnuiți de atâția ani, am dori probabil să vedem cât mai multe noutăți din zvonurile ce au apărut pe internet incepând cu toamna anului trecut.

Diferite iMagini cu viitorul iPhone au fost disponibile pe Twitter, unele mai diferite ca altele. Multe presupuneri legate de design, ecran, cameră, încărcare, etc. Cea mai recentă și “confirmată” imagine cu viitorul iPhone 7 se pare ca ar fi aceasta (adeverindu-se ceea ce a fost prezentat în urmă cu aproximativ o lună),

imagine-confirmata-iPhone-7

iar printre cele mai zvonite modificări ar fi renunțarea la mufa standard de 3,5mm pentru căști, un design mult mai subțire, rezistența la apă și două camere pe modelul 7 Plus.

Nu vom ști niciodată exact toate noutățile cu care va veni Apple pe noile modele iPhone, dar până atunci haideți să vedem câteva poze si videoclipuri realizate ca si concepte de câțiva designeri. Câteva dintre ele sunt foarte aproape de realitate și cu siguranță vor fi disponibile pe viitoarele iPhone-uri, în schimb altele sunt doar niște ideii ce nu vor fi vazute niciodată sau nu într-un viitor foarte apropiat.

Acest video concept se bazează foarte mult pe design. Vedem potențialul unui telefon foarte subțire și chiar un dock pentru încărcarea wireless(un alt zvon legat de iPhone 7). Dock-ul wireless ne prezintă o încărcare a unui iPhone cu o baterie foarte scăzută adusa la 100% în doar câteva secunde, ceea ce ar fi întradevăr absolut minunat. Design-ul ii aparține lui Yasser Farahi.

https://www.youtube.com/watch?v=WyHv2WqkPCQ

În acest video, iPhone-ul seamănă foarte mult cu un iPhone 5, dar nu aceasta este caracteristica principală a acestui concept. Acest concept ne arată o parte a iPhone-ului care are un proiector de imagine, iar cealaltă o poriecție a unei tastaturi. O idee foarte interesantă.

Acest video concept ne face o demonstrație la cum ar putea arăta un ecran side-to-side. Un design foarte patrățos și un ecran cu adevărat mare. Foarte multe culor disponibile, iar cel de-al doilea ecran fac din acest concept să fie poate cel mai reușit din punctul meu de vedere.

Cel din urmă video concept, este cu adevărat futuristic și nu pot sa cred ca va fi disponibil un astfel de sistem, candva, pe vreun telefon. Indiferent de marcă sau model. Parachute System, așa se numește conceptul, și ne arată cum telefonul calculează cu ajutorul senzorului de proximitate, viteza și orientarea acestuia în aer, detectând o posibila coliziune cu solul. Când acesta se apropie de sol, automat se activează butoiașul de CO2 care ajută la o aterizare foarte lina și fară distrugeri la impact. Foarte SF tot conceptul.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.