Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Thumb.Run

0
165

Am auzit de mai de mult despre Thumb.Run, dar nu l-am jucat pana acum, ignorandu-l total. Acum i-am dat o sansa si am inceput sa il joc pana am terminat bateria la telefon. Mi-a placut si am zis sa il recomand ca cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana.

Thumb.Run este un joc foarte simplu, in care jucatorii alearga pur si simplu pe un traseun in cerc, urcand si coborand pe diferite platforme si ocolind diferite obstacole timp de 3 ture pe cursa. Foarte usor de manevrat, scopul fiind de a obtine cel mai bun timp la fiecare tura. Astfel te califici si mergi la stagiul urmator. Desi ideea jocului e cat se poate de simpla, jocul in sine nu e chiar asa de usor, dar creaza dependenta si este foarte fun. Sunt multi alergatori pe care ii poti debloca si cateva power ups-uri care te ajuta in diferite cazuri, si multe, foarte multe curse. Jocul costa doar 0,99 euro dar merita fiecare cent pentru ca iti ofera multa, foarte multa distractie.

 0,99€

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.