Exces de putere si viteza! Bugatti Chiron – 1479 de cai putere si viteza de 420 km/h

0
296

Succesorul lui Bugatti Veyron, primeste 1479 cai putere si atinge o viteza maxima de 420 km/h. Bine v-am gasit, spune noul Bugatti Chiron.

Nu in fiecare zi avem ocazia sa vedem o astfel de bijuterie – 2,45 milioane de euro, dar acum putem face cunostinta directa cu noul Bugatti. Succesorul lui Veyron se numeste Chiron si a fost prezentat la salonul auto de la Geneva. Aceste ne demonstreaza un exces de putere prin cei 1479 de cai putere dezvoltati de motorul de 8 litri V16, cu 4 turbo-compresoare si o cutie de viteze special dezvoltata pentru acest motor, automata cu 7 rapoarte. Toate impreuna ajuta ca aceasta doamna, sa atinga o viteza maxima de 420 km/h, cu 5 km/h mai mult de cat Veyron Super Sport.

Aceasta viteza a fost limitata de Bugatti la 420 km/h, dar tot ei spun ca aceasta va depasi pragul de 430 km/h, iar Michelin, care a incaltat aceasta doamna cu niste cauciucuri special construite pentru ea, sustine ca acestea rezista si la mai mult de atat.

Alte cifre pentru Bugatti Chiron:

  • De la 0 la 100 km/h in 2,5 secunde
  • De la 0 la 200 km/h in 6,5 secunde
  • De la 0 la 300 km/h in 13,6 secunde

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: topgear

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.