Primul trailer al viitorului film “Ghostbusters”

2
170

Un film de senzatie in 1984, cu fantome si vanatori fantome, cu foarte multe efecte speciale pentru vremea respectiva, revine intr-o noua varianta. Ghostbusters, pentru ca despre el este vorba, ne aduce din nou in lumea plina de fantome, iar Sony Pictures ne prezinta primul trailer al filmului.

O gramada de fani din toata America s-au adunat in Culver City, California la lansarea oficiala a trailerului Ghostbuster. Majoritatea dintre ei au venit deghizati si plini de entuziasm, asteptand demult o varianta al filmului lor preferat.

Actorii pe care ii vom vedea in noul film Ghostbusters o sa fie Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Erin Gilbert si Abby Yates, in rolurile de oameni de stiinta. Gilbert este un fizician in timp ce Yates, cea mai buna prietena a lui Gilbert, este un expert in paranormal. Acestea doua fac echipa cu Kate McKinnon care este un inginer in stiinta nucleara si care dezvolta toate aparatele pe care echipa le foloseste si cu Leslie Jones, care, dintre toate, este si ea un om obisnuit, dar fara de care echipa ar fi incompleta. De asemenea, filmul nu putea sa nu il readuca in prim-plan si pe Bill Murray, care avusese un rol important in vechea echipa Ghostbusters si pe celebra Sigourney Weaver. Filmul va fi disponibil din aceasta vara, mai exact lansarea va fi pe 15 iulie.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

2 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.