Tii dieta dar iti plac petrecerile? Vezi cate calorii contine berea sau cocktail-ul tau preferat

0
195

Probabil stiati deja ca orice produs alcoolic are si o sursa destul de importanta de calorii in continutul ei. O bere normala(blonda) are in medie cam 225 de calorii/500 ml, iar una light cam 100 calorii.

Cidrul a intrat si el foarte tare pe piata noastra in ultimul an si este consumat din ce in ce mai des. Trebuie sa stiti ca si acesta are un continut destul de ridicat de calorii, in medie cam 250 calorii/sticla. Daca nu iti place berea si nici cidrul poate iti plac cocktail-urile, grija mare insa, pentru ca pot contine foarte mult adaos de zahar.

Indiferent ce alegem, trebuie sa avem grija, ca toate aceste bauturi pot duce la ingrasare sau la cresterea burtii si a colaceilor. Daca ne face placere ca din cand in cand sa consumam un astfel de pahar, ar trebui sa ne interesam cat si ce contine exact si poate ne orientam spre o bautura cu mai putine calorii.

Indiferent ce alegem, indiferent ca e mancare, dulciuri sau bauturi alcoolice, trebuie sa luam in calcul si faptul ca fara miscare ne putem ingrasa foarte repede, iar sanatatea noastra se poate degrada o data cu acest lucru.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.