Prima cursa oficiala de drone se desfasoara in Dubai pe 11 martie – World Drone Prix

0
118

Se discuta de ceva timp propunerile venite din partea diferitelor echipe de posesori de drone, pentru a se infiinta un campionat in care acestia sa concureze. Dubai-ul este un deschizator de drum si organizeaza pentru prima data o cursa oficiala de drone stabilita pe 11 si 12 martie.

Peste 100 de echipe s-au inscris deja pentru a participa la World Drone Prix, cu drone foarte puternice ce depasesc usor 100 km/h si care sunt pregatite sa participe la cateva sesiuni de calificari stabilite pe 7 si 8 martie. La grila de start se vor alinia 32 de echipe cu dronele lor si se vor duela pentru a iesi invingatori in acest concurs. Nu e de mirare ca s-au adunat asa de multe echipe la start, pentru ca premiile puse la bataie de organizatori sunt de 1 milion de dolari. Locul 1 incasand nici mai mult nici mai putin de 250.000 de dolari.

Organizatorii au facut si un spot de promovare a acestei intreceri, in care o drona se intrece cu un McLaren printr-un circuit stabilit de niste porti. Asemanator cu jocurile pentru PC.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.