YOUMO – un sistem prelungitor modular destept

0
904

Cu totii folosim prelungitoare de toate felurile prin casa sau la birou. Sunt indispensabile atunci cand vine vorba de incarcarea sau functionarea diferitelor aparate conectate la acestea. Din pacate ele nu stiu sa faca decat atat… sa incarce sau sa transmita curent electric tuturor aparatelor conectate la ele.

Cum ar fi insa daca cu ajutorul unui prelungitor destept, cu diferite module ce pot fi conectate intre ele, sa poti sa iti incarci wireless telefonul sau direct din usb, sau sa poti conecta module cu prize din alta tara fara alte adaptoare puse la cablurile aparatelor, sau poate doar sa asculti muzica cu o boxa conectata la acest prelungitor. Ei bine, acum se poate.

O echipa de baieti care isi spune Kickstarter, a dezvoltat un sistem modular destept pe care l-au numit Youmo. Sistemul modular de prelungitoare poate sa faca toate cele scrise mai sus si foarte simplu, prin conectarea diferitelor module, unul in celalalt(ceva asemanator cu prizele modulare de perete existente pe piata).

Acest sistem include diferite module, de la 3 la 5 prize atat pentru Europa cat si pentru America, un modul cu 2 si unul cu 4 USB-uri, un modul pentru incarcare wireless, un modul tip boxa wireless si un alt modul care se numeste “smart module.” Acesta din urma are posibilitatea de a te anunta printr-o aplicatie ce va fi disponibila pe smartphone-uri, daca ai lasat ceva in priza pornit(o lampa sau un alt aparat) putand sa o stingi si sa intrerupi energia intregului prelungitor direct din aplicatie.

Pentru dezvoltarea acestui sistem prelungitor modular Youmo, echipa Kickstarter a inceput o campanie de pormovare si adunare de fonduri pentru a porni acest proiect. Suma a fost stabilita la 50.000 de euro pentru a putea incepe productia de astfel de sisteme premungitoare modulare. Desi a fost stabilita data pana cand sa fie adunati banii(3 aprilie) pentru a incepe proiectul, donatiile au acoperit suma stabilita, ajungand aproape de 100.000 de euro.

Cu siguranta acest lucru va face ca imediat ce campania care va fi incheiata pe 3 aprile, sa se opreasca, si astfel productia de sisteme prelungitoare modulare sa inceapa si sa ne bucuram de beneficiile lor pana la sfarsitul anului curent.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.