Campanie desfasurata pentru strangerea de fonduri in vederea lansarii jocului Rock Band 4 pentru PC

0
278

[dropcap]N[/dropcap]u a mai fost facut niciodata un joc din seria Rock Band pentru PC. Harmonix a anuntat recent ca ar vrea sa aduca pentru prima data Rock Band 4 si pe PC, dar pentru acest lucru au nevoie de 2 milioane de dolari. Harmonix sunt dispusi sa investeasca 500.000 de dolari pentru acest proiect, iar pentru diferenta de 1,5 milioane de dolari au facut o campanie de strangere de fonduri . Daca pe 6 aprilie se strang cei 1,5 miliane de dolari, proiectul va incepe si astfel ne vom putea bucura de joc si pe PC undeva in toamna acestui an.

Nu este clar ce se va intampla totusi cu jocul daca campania nu se incheie cu succes sau daca nu se strang chiar toti cei 1,5 milioane de dolari. O sa aflam cu siguranta dupa 6 aprilie rezultatul, cert este ca pana in prezent s-au strans aproape 200.000 de dolari din totalul de 1,5 milioane.

Toti cei care sponsorizeaza cu mai mult de 49 de dolari, vor beneficia de o copie gratuita a jocului pentru PC, iar daca campania nu va fi finalizata cu succes toti vor primi banii inapoi spune Harmonix.

Harmonix nu dezvolta versiunea pentru PC singura, ci in colaborare cu Sumo Digital, ei lucrand in continuare mai mult pe partea de console, acolo unde se si vinde jocul in acest moment.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.