Snowboarding The Fourth Phase Review – distractie maxima si gratuita

0
222

[dropcap]O[/dropcap] noua aventura prin munti, direct din Red Bull Media House. Pregatitiva sa o luati la vale si sa rupeti placa in bucati in noul Snowboarding The Fourth Phase.

Incercati sa il impresionati pe talentatul Travis Rice si castigatii acestuia increderea. Demonstrati ca sunteti demn de un mare snwoborder prin trucurile cele mai complexe, sariturile cele mai dificile si colectarea diferitelor obiecte. Toate acestea iti vor aduce o reputatie buna. Esti pregatit?

SnowboardingTheFourthPhase-1

Capul sus si fii pregatit pentru munte

Termina cu succes fiecare misiune pentru ca sa fi rasplatit cu placi noi de snowbord, echipament cat mai traznit si curse suplimentare. Misiunile includ castigarea diferitelor puncte, a unui scor cat mai bun, colectarea diferitelor obiecte si sarituri cat mai lungi. Trebuie sa faci sarituri si miscari cat mai dificile pentru a aduna puncte cat mai multe, acestea te ajuta sa continui si sa poti trece de la un nivel la altul.

Controlul asupra caracterului

Controlul jocului Snowboarding The Fourth Phase este foarte simplu si rapid. Miscari prin glisare ca sa te deplasezi, si prin apasare ca sa prinzi obiecte. In timp ce esti in aer, giliseaza degetul pe ecran spre stanga sau dreapta pentru a face sarituri si pentru a ateriza cat mai bine. Poti sa iti faci si poze in timpul sariturilor.

SnowboardingTheFourthPhase-2

Sansa sa fii snowborder

Daca esti o persoana caruia ii place sa joace pe telefonul mobil cele mai diverse jocuri sportive, atunci merita sa ii dai o sansa jocului Snowboarding The Fourth Phase. Jocul este foarte usor iar, schemele si sariturile sunt chiar distractive. In general vorbind, jocul ofera o experienta incredibila, un gameplay foarte bun si sunet si grafica bune.

FREE – App Store

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.