‘Rings’ – continuarea filmului ‘The Ring’, amanat pana in octombrie de Halloween

0
221

Continuarea fimului “The Ring” programata pentru luna octombrie a acestui an, mai exact pe 28 octombrie 2016. Chiar de Halloween filmul “Rings” se va lansa in Statele Unite.

Initial continuarea, Rings – asa se va numi, a fost programat a fi lansat pe 1 aprilie, insa Paramount Pictures l-a amanat pana pe 28 octombrie 2016, exact de Halloween. Se potriveste perfect, pentru ca e sarbatoarea groazei, iar filmul a fost unul cu adevarat horror.

Rings il are pe Alex Roe interpretand roul lui Holt, un tanar care incepe sa se distanteze de prietena lui Julia(Matilda Lutz), dupa ce acesta se uita la o caseta video cu o moarte infama.

Lansat in 2002, The Ring a fost un remake al filmului japonez Ringu lansat in 1998, un thriller supernatural regizat de Hideo Nakata. Acesta spunea povestea infricosatoare a unei casete video in care se vedea o fantoma, si toti cei ce vedeau caseta mureau in sapte zile. Ringu a beneficiat de trei continuari in Japonia, in timp ce versiunea lui Verbinski a mai primit doar o continuare, in 2005, regizata de Nakata si care s-a numit The Ring Two.

F. Javier Gutiérrez, cunoscut dupa Before the Fall, regizeaza si filmul Rings, alaturi de scenaristul catigator al premiului Academy Award, Akiva Goldsman. Acesta a scris scenariul bazat pe un draft a lui David Loucka.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.