Se pregateste o noua versiune a filmului Spawn – acesta va fi un film intradevar horror

0
119

Dupa succesul urias al filmului Deadpool, acesta confirma ca filmele cu supereroi au intradevar priza la public. Unul din caracterele prezente in comic book-uri, pe care fanii si-ar dori sa le vada din nou pe ecrane, ar fi Spawn. Acesta este mai degraba un film pentru adulti, pentru ca asa cum stim din varianta lansata in 1997, acesta este un film demonic.

Todd McFarlane, acelasi scenarist care a scris si filmul din 1997, spune ca de curand a terminat o noua versiune a filmului, declarand acest lucru site-ului Comicbook.com“I’ve finished the script, and I’m in the process of editing,” spune scenaristul. “It’s 183 pages, and [producers] usually like 120. I still think it’s going to end up being about 140, because I’m putting in details for myself.”

McFarlane mai spune ca povestea filmului va fi diferita de cea a originalului si ca sta departe de un buget foarte mare pentru a-l putea produce singur. Asta in timp ce celelalte filme cu super eroi lansate se ridica de obicei la costuri foarte mari din cauza efectelor speciale. “Basically, I can make this version of the movie on a budget without crazy special effects,”; “I want to keep it small, keep it tight, so they’ll let me direct it!”

Comic book-ul Spawn a aparut pentru prima data in 1992, si a fost unul din primele titluri scrise de McFarlane’s Image Comics. Revista a beneficiat de un succes urias, vanzandu-se in peste 1,7 milioane de exemplare. Prima adaptare a unui film pe baza acestei reviste a fost lansat in anul 1997, dar din pacate succesul nu a fost la fel de mare ca si in cazul revistei.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.