Home AUTO BMW Seria 7 modificat in Alpina B7

BMW Seria 7 modificat in Alpina B7

bmw-alpina-b7-9
bmw-alpina-b7-8
bmw-alpina-b7-7
bmw-alpina-b7-6
bmw-alpina-b7-5
bmw-alpina-b7-4
bmw-alpina-b7-3
bmw-alpina-b7-2
bmw-alpina-b7-1
66
0

Doamnelor si domnilor acesta este noua Alpina B7 modificata din BMW seria 7, ce dezvolta 600 cai putere si atinge o viteza maxima de 310 km/h.

Acest bolid face parte din a treia generatie de BMW seria 7 modificata de Alpina si aduce cifre impresionante o data cu ea. Trebuie sa nu uitam, ca Alpina are o lunga si impresionanta istorie de 50 de ani de cand modifica si prepara modele de la BMW.

Pentru inceput trebuie sa mentionam ca sub capota acestui B7, se afla un motor BMW twin-turbocharged V8 de 4,4 litri. Aici Alpina a dezvoltat special doua turbine pe care le-a pozitionat in forma V a motorului, oferind orificii de admisie si evacuare uriase.

Intreg sistemul de racire si de circulare a aerului a fost redesenat si rearanjat, avand acum ventilatoare mult mai mari, impingand mult mai mult aer spre motor, furtunuri mai mari si au adaugat un sistem intercooler aer-apa.

Motorul in sine a suferit si el modificari. Pistoanele sunt complet noi, bujiile sunt si ele schimbate, iar galeria de admisie este complet modificata si realizata din otel inoxidabil in stitlul sport al celor de la Alpina.

Rezultatul? 600 de cai putere si un cuplu maxim de 800 Nm disponibili la 3000 rotatii pe minut. Acestui motor modificat de Alpina, i s-a adaugat o cutie de viteze complet noua, automata cu 8 rapoarte si o transmisie pe puntea din spate a masinii. Se poate opta si pentru o tractiune integrala. Toate aceste modificari au condus masina spre o performanta de invidiat. B7 atinge acum 100 km/h in doar 3,6 secunde, iar viteza maxima inregistrata a fost de 310 km/h.

Suspensia a fost si ea modificata, fiind acum pe aer in combinatie cu amortizoare active care impreuna se regleaza automat in functie de viteza de deplasare. De exemplu, atunci cand atingi viteze de peste 220 km/h, garda la sol coboara cu 2 centimetri.

Alpina B7 a fost incaltata cu anvelope Michelin Pilot Super Sport pe niste genti uriase din aluminiu, si bineinteles niste frane pe masura.

Marca Alpina va putea fi observata in mai multe locuri pe masina. Pe spatele masinii, pe piesele de aerodinamica ale caroseriei, pe genti, pe multe elemente ceramice si din piele care sunt disponibile in interiorul masinii si in multe alte locuri.

BMW Alpina B7 va disponibil in Statele Unite incepand cu luna septembrie a acestui an, fara a se cunoaste insa pretul pentru acesta. Apoi va veni si inspre Europa, cu prima oprire pe piata din UK.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: topgear

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close