O vom vedea pe Charlize Theron in ‘Fast 8’?

0
147

Se poarta discutii intre actrita Charlize Theron si echipa de la Universal care lucreaza la seria filmelor “Fast and Furious,” pentru ca aceasta sa apara in urmatorul “Fast 8,” avand un rol negativ in acest film.

Deocamdata nu se stie daca actrita a acceptat aceasta propunere, totul ramanand la stadiul de discutie si nimic mai mult. Daca aceasta va accepta si vor cadea la o intelegere, Charlize Theron se va alatura celorlalte personaje cunoscute deja si interpretate de Vin DieselDwayne JohnsonTyrese Gibson si Jason Statham.

Productia pentru “Fast 8” este programat sa inceapa prin aprilie 2017 si va fi regizat de F. Gary Gray, care nu de mult a inregistrat un succes urias cu filmul “Straight Outta Compton“.

Charlize Theron este programata cam in aceeasi perioada pentru un rol in “The Gray Man,” o productie Sony, doar ca filmul trece pentru moment printr-o rescriere a intregului scenariu prin care sa poata fi schimbat tot rolul intial distribuit unui barbat pentru a i se potrivi in intregime actritei.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.