Home AUTO Noul Volvo V90 – detalii tehnice si reclama

Noul Volvo V90 – detalii tehnice si reclama

40
0

Ai vazut noul Volvo V90? Daca nu ai avut ocazia incal, il poti vedea acum in video-ul de prezentare, si cu siguranta te vei indragosti de el.

In ultimii ani masinile produse de suedezii de la Volvo din clasa limuzine nu au fost foarte mari in interior. Daca ai vrut ceva intradevar spatios cu siguranta trebuia sa te indrepti spre un Mercedes E-Class, de exemplu.

La fel se intampla si cu acest Volvo V90, care nu este la fel de mare ca un Mercedes dar totusi pe aproape. Insa Volvo e de principiul ca functionalitatea unei masini este mult mai importanta de cat spatiul general al acesteia.

Pe acest V90 putem vedea ultimele tehnologii si trenduri ale pietei, cum e Apple CarPlay de exemplu, si cele mai noi tehnologii pentru siguranta. Masina este dotata cu “run-off road mitigation,” sistem care nu te lasa intri intr-un gard daca ceva iti fura ochii in timpul mersului, si un sistem de detectare al animalelor “large animal detection.” Multe alte sisteme sunt disponibile pe aceste masini dezvoltate de mintile stralucite suedeze.

Bazat pe aceeasi platforma ca si S90 si XC90, Volvo V90 are doua motorizari pe benzina in 4 cilindri – unul ce dezvolta 251 cai putere T5, si unul de 316 cai putere T6. Si doua motare diesel tot in 4 cilindri, 187 cai putere D4 si 232 cai putere D5. Pe versiunele standard intalnim tractiune pe fata, iar la cele mai puternice motorizari Volvo ofera tractiune integrala.

Pe langa aceste motorizari pe benzina si diesel, Volvo mai ofera si un motor de top hibrid, T8 petrol-electric hybrid, ce produce 407 cai putere.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close