Daca nevoile tale legate de email-uri sunt minimie, atunci aplicatia Mail.app preinstalata pe iPhone este o alicatie foarte buna pentru tine. Daca esti dependent de email-uri, munca ta se invarte in jurul acestora, e clar ca ai nevoie de mult mai mult de cat iti poate oferi aplicatia standard. Vedem mai jos cele mai bune aplicatii de email pentru iPhone.
Airmail
Integrari puternice si cautare rapide

Suporta conturi de tipul: Gmail, Exchange, IMAP, POP
In primul rand, Airmail arata pur si simplu foarte bine. In al doilea rand este extrem de puternica aceasta aplicatia. Cand spun puternica, ma refer la faptul ca ofera o gramada de caracteristici si optiuni la care poate nici nu te-ai gandit, inclusiv optiune de snooze sau gesturi configurabile pentru diferite comenzi si multe altele.
Una dintre minusurile aplicatiei Mail.app si nu doar a acesteia, a multor alte aplicatii dedicate, este cautarea prin mail-urile existente. Aceasta de cele mai multe ori dureaza si se misca destul de greoi. Cu Airmail totul este mult mai rapid, indiferent in cate casute sau conturi cauti el tot rapid iti afiseaza cautarile.
Airmail mai are si multiple integrari cu aplicatia de calendar, aplicatii todo sau pentru task-uri. Si ce e cel mai important, Airmail are si suport nativ pentru push, inclusiv pentru Gmail.
4,99 euro – Download
Spark
Acces usor la ce te intereseaza cel mai mult

Suporta conturi de tipul: Gmail, Google Apps, iCloud, Outlook.com, Hotmail, MSN, Exchange, Yahoo!, Mail.com, custom IMAP
Spark nu doar ca este unic, ci ofera si o priveliste la cum vor arata pe viitor email-urile. Spark lucreaza in felul urmator, iti organizeaza email-urile intr-un inbox normal sau intr-un smart inbox. Cu cat folosesti mai mult Spark cu atat invata mai repede ce email-uri sunt mai importante si trebuie afisate mai intai si care pot sa mai astepte. De asemenea ofera posibilitatea de a confiura gesturi pentru diferite optiuni, ofera acces rapid la optiune snooze, si ofera o integrare rapida si usoara cu majoritatea serviciilor de cloud.
La Spark poti sa configurezi foarte usor sidebar-ul si e chiar placut sa faci acest lucru pentru ca iti pui doar lucruri care te intereseaza. Notificarile sunt si ele foarte bune, mult mai rapide de cat in aplicatia standard Mail. Poti alege sa primesti notificari pentru fiecare mesaj in parte, sau poti lasa ca Spark sa decida pentru care mesaz vei fi notificat in functie de importanta acestuia. Poti sa il lasi pe el sa decida si sigur vei fi multumit
Free – Download
Outlook
Cautare foarte buna si sistem foarte bun pentru atasamente

Suporta contrui de tipul: Microsoft Exchange, Office 365, iCloud, Outlook.com, Gmail, Yahoo Mail, custom IMAP
Microsoft ofera de mult aplicatii pentru iOS, incluzand aici si Outlook. Nu doar ca iti ofera experienta completa a Exchange de care beneficiezi pe desktop, dar te vei si bucura de ea. In afara de inbox-ul traditional acesta iti ofera un inbox focusat pe ce ai nevoie, ceva asemanator cu aplicatia Spark, la fel, cu gesturi customizabie si optiunea snooze.
Una dintre cele mai interesante optiuni e aceea ca ai un tab dedicat unde poti sa iti conectezi serviciile de cloud Dropbox, OneDrive, Google Drive, si Box. Acest tab te ajuta sa ai acces foarte usor la fisierele tale din conturile conectate cu Outlook.
De asemenea si cautarea unui email printre cele vechi este o caracteristica buna a acestei aplicatii. Rezultatele cautarilor sunt aproape instante si intotdeauna cele mai relevante afisate primele. Pentru cineva care isi sorteaza email-urile in foldere si lucreaza printre mii de mesaje, Outlook merita luat in considerare.
Free – Download
Dispatch
Fragmente de text incorporate si multe altele

Suporta conturi de tipul: Gmail, Google Apps, iCloud, AOL, Yahoo!, FastMail, QQ.com, GMX.com, Openmailbox.org – Known issues with Office 365, Yahoo Business, Dreamhost, si Live.com
Dispatch iti ofera o interfata curata si usor de folosit, dotata cu tot felul de functii, in principal integrarea cu alte aplicatii. Asta inseamna ca poti trimite mesaje aplicatiilor tale favorite, actionand mai tarziu asupra acestora. De exemplu, iti poti crea sarcini in Todoist, Trello sau alte aplicatii. De asemenea poti trimite si spre aplicatii non-task, ca Fantastical sau Twitter.
Un lucru important de punctat la aplicatia Dispatch, este faptul ca aceasta nu ofera notificari push native si nici nu se stie nimic legat de aceasta integrare pe viitor. Daca depinzi de aceste notificari, Dispatch s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere pentru tine.
Dispatch iti ofera si posibilitatea de a pune parola peste mesaje, si iti ofera fragmente de text direct integrate in aplicatie.
6,99 euro – Download
Boxer
Afisare in stilul ToDo

Suporta contru de tipul: Gmail, Outlook, Exchange (2007 and up), Yahoo, Hotmail, iCloud, custom IMAP
Daca nehotaratul din tine nu gaseste ca amanarea mesajelor ar fi o optiune utila, Boxer sigura te va ajuta sa iti organizezi mai bine prioritatile. In loc sa ii dai mesajului un simplu snooze, ii poti programa acestuia o data si o prioritate.
Boxer, la fel ca si Dispatch iti permite sa pui o parola, astfel ca nimeni sa nu poata sa aiba acces la mesajele tale. Pentru utilizatorii de Gmail aplicatia ofera un suport complet pentru etichete, astfel incat sa nu iti amesteci mesajele prin cine stie ce dosare incompatibile cu etichetele existente in Gmail.
O alta optiune unica a lui Boxer ce merita mentionata este integrarea cu serviciu ce se numeste Sanebox. Acesta iti permite sa filtrezi mail-urile nedorite mult mai usor, si iti ofera posibilitatea de a te dezabona cu doar one-click.
4,99 euro – Download
Unibox
Pentru un inbox niciodata aglomerat

Suporta conturi de tipul: Gmail, Hotmail, Outlook.com, Live.com, Yahoo, Office365, Exchange servers that have IMAP enabled, custom hosts, and custom IMAP
Unibox ofera o interfata foarte eficienta, si un mod minimal de managment al email-urilor. Fiecare pesoana cu care comunici primeste un singur punct in inboxul tau, atata tot. Apasand pe un astfel de punct ti se deschide intreaga conversatie cu acesta.
Apasant sus pe Unibox, te lasa sa treci rapid prin folderele tale cat si prin conturile asociate aplicatiei. Poti asocia si gesturi acestei optiuni.
Nici Unibox nu suporta notificari push native in aplicatie, la fel ca si Dispatch, dar atata timp cat ruleaza aplicatia in backgroud mail-urile ar trebui sa vina si o data cu ele si notificarile. Totusi, esti la mila iOS-ului cu aceasta functie.
Daca iti place sa vezi mesajele in stilul conversatiei, Unibox s-ar putea sa fie o alegere buna pentru tine.
Free – Download
Desigur, sunt mult mai multe astfel de aplicatii in App Store, dar cu siguranta acestea sunt cateva dintre cele mai bune variante pe care le puteti alege in locul aplicatiei native Mail.app. Daca stiti si folositi altele si le considerati mai bune, nu ezitati sa lasati un comentariu cu ce aplicatie va place mai mult de cat acestea, prezentate mai sus.
Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro
inspirat: theappfactor
[…] Spark pentru iPhone este o aplicație unică care origanizează email-urile într-un inbox normal sau într-un inbox smart, iar acum este disponibilă și pentru Mac. Spark are capacitatea de a învăța care mail-uri sunt mai importante și care nu, afișând întotdeauna cele ce trebuie vizualizate mai întâi și pe urmă cele care pot mai pot aștepta. […]
[…] conturilor de email – Indiferent că utilizați Mail, Google Inbox sau altă aplicație gen Airmail, veți dori să vă adăugați conturile de email cât mai repede în iPhone. Pentru aplicația […]