Home APPS In curand nu mai avem nevoie de cheie ca sa pornim masina – Volvo lucreaza la o aplicatie pentru mobil ce va inlocui clasica cheie

In curand nu mai avem nevoie de cheie ca sa pornim masina – Volvo lucreaza la o aplicatie pentru mobil ce va inlocui clasica cheie

Phone as key
Phone as key
Volvo Cars digital key
Volvo Cars digital key
Volvo Cars digital key
39
0

Sstim ca Volvo sunt cei mai pretentiosi cand vine vorba despre siguranta pasagerilor si stim ca suedezi sunt oameni inovativi, cu idei stralucite, inventatorii a multor lucruri practice cum e cheia mops de exemplu si primii in multe alte domenii. De ce nu ar fi si primii care dezvolta pornirea unei masini cu ajutorul unei aplicatii pentru mobil(smartphone).

Volvo lucreaza deja la o aplicatie care sa preia toate functiile cheii clasice. Incuierea si descuierea portierelor, deschiderea portbagajului, pornirea motorului si multe alte functii pe care le face acum o cheie clasica. O treaba foarte buna daca ne gandim ca nu va mai trebui sa purtam grija cheii.

Poate vi s-a intamplat sa uitati cheia in casa sau poate chiar sa o pierdeti, iar costurile pentru a face alta nu sunt intocmai scazute si in plus nu poti rezolva cheia atat de repede. Ce te faci daca esti plecat in concediu si ramai fara cheie? Sigur, si telefonul il poti pierde, dar cu o aplicatie, care o poti descarca oricand din nou pe smartphone si printr-o simpla conexiune Wi-Fi cu masina, ai rezolvat problema, chiar daca va trebui sa schimbi telefonul. In plus poti avea aplicatia instalata pe mai multe dispozitive si astfel au acces si ceilalti membri ai familiei la masina mult mai rapid si mai simplu.

Volvo spune ca incepand cu 2017, acest lucru va fi posibil, anuntad printr-un comunicat ca lucreaza la aceasta aplicatie si ca aceasta va fi disponibila impreuna cu modelele auto lansate incepand cu anul 2017.

Atunci cand spui Volvo spui siguranta, si speram ca faptul ca masina va fi controlata de un telefon sa nu creeze altfel de probleme. In vara acestui an Volvo va face primele teste ale acestor “chei” si asteptam cu nerabdare sa vedem exact cum se va comporta aplicatia impreuna cu masina si totodata suntem deschisi sa acceptam astfel de idei si de inovatii care sa ne simplifice viata, mai ales ca traim intr-o era a tehnologiei si o avem din ce in ce mai aproape de fiecare dintre noi.

Henrik Green, vicepresedinte al zonei de Strategie de Produs la Volvo declara urmatoarele:

“Noi, cei de la Volvo, nu suntem interesati sa dezvoltam tehnologii doar de dragul de a o face. Noile tehnologii trebuie sa le faca vietile mai usoare clientilor nostri si sa le economiseasca timp. Nevoile de mobilitate evolueaza si la fel se intampla si cu asteptarile clientilor nostri de a-si accesa masinile intr-un mod care evita complicatiile.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: automarket

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close