Cel mai ieftin smartphone din lume costa doar 4 dolari si seamana cu un iPhone

0
176

Cel mai ieftin smatphone din lume costa doar 4 dolari si seamana cu un iPhone.

Ciudat, dar adevarat, cel mai ieftin smartphone, Ringing Bells Freedom 251, costa doar 4 dolari si este produs in India. E clar ca Ringing Bells a luat un iPhone si l-a compiat atat pe partea de design exterior cat si pe partea de software, doar ca totul este de o calitate indoielnica. Cel putin dupa cum se vede in videoclip. Nici nu putem avea mari pretentii, ca doar costa 4 dolari, da, cat un pachet de tigari!

Totusi, daca ne uitam putin la exterior vedem ca Freedom 251 seamana oarecum cu un iPhone 5s, facandu-i chiar si un inel metalic in jurul butonului, asemanator cu Touch ID-ul de la Apple. Ecranul de 4 inci insa il face sa arate si cu un iPhone 4. Ca sistem de operare acesta ruleaza un Android Lollipop 5.1 ce functioneaza cu ajutorul unui procesor quad-core de 1,3 GHz si 1GB RAM. Ca spatiu de stocare ofera 8GB dar poate fi marit pana la 32GB printr-un slot microSD. Dispune de doua camere foto, una frontala de 0,3 megapixeli si una principala de 3,2 megapixeli. Foarte multe pentru 4 dolari.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.