Home APPLE Apple confirma eroarea 53 si vine cu o rezolvare la acesata problema

Apple confirma eroarea 53 si vine cu o rezolvare la acesata problema

Apple confirma eroarea 53 si vine cu o rezolvare la acesata problema
32
0

Daca esti utilizator de iPhone, e aproape imposibil sa nu fi ai auzit de eroarea 53(Error 53). Eroare care a dus la stricarea catorva sute de mii de terminale dupa ce utilizatorii, ale caror device-uri functionau perfect, s-au trezit ca acestea nu mai functioneaza dupa o actualizare de software. Eroarea 53 afecta senzorul de amprenta(Touch ID).

In aceasta dimineata, Apple si-a cerut scuze si a admis aceasta eroare, declarand site-ului TechCrunch ca a fost intradevar o greseala neintentionata “this was designed to be a factory test and was not intended to affect customers.”

Eroarea 53(Error 53) a fost cauzata din cauza repararii iPhone-ului in service-uri neoficiale. In mare parte prin inlocuirea butonului Home defect si a cablurilor de conectare dintre buton si senzorul Touch ID.

Astazi Apple a scos un update la versiunea 9.2.1, disponibil doar prin iTunes, update care va rezola problema tuturor utilizatorilo care au intampinat eroarea 53 si celor care pe viitor vor fi nevoiti sa isi schimbe butonul Home, in special in alte service-uri decat cele permise de Apple. Practic acesta nu este un update, fiind doar un patch la versiunea deja existenta a iOS 9.2.1.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close