Cum poti sa transformi orice poza intr-un Live Wallpaper pe iPhone 6s si iPhone 6s Plus

2
1353

Telefoanele Apple, iPhone 6s si iPhone 6s Plus vin cu optiunea de a captura orice poza facand-o vie(Live Photo), mai apoi sa o poti setea ca Live Wallpaper pe ecranul Lock Screen. Daca ai alte poze(vechi) in libraria ta(Camera Roll), care nu au fost facute cu noile telefoane si vrei sa le faci vii, iti voi prezenta in umatoarea parte cum poti face acest lucru, transformand orice poza intr-un Live Wallpaper pentru iPhone-ul tau.

Sunt cateva aplicatii disponibile in App Store care sunt capabile sa faca acest lucru, dar cea mai buna dintre ele pare sa fie LivePapers. Aceasta costa doar 1,99 euro si e incredibil de usor de folosit, rezultatele sunt excelente iar experienta pozelor vii pe ecranul iPhone-ului tau va fi senzationala. Functioneaza si cu iPad Air 2.

1,99 euro – Download

Cum transformi orice poza intr-un Live Wallpaper pe iPhone 6s si 6s Plus

Odata instalata aplicatia LivePapers, urmati pasii urmatori pentru a transforma o poza in Live Photo:

  1. Deschizi aplicatia LivePapers pe iPhone 6s sau 6s Plus si selectezi butonul Choose from library.
  2. Gasesti poza dorita si o selectezi pentru a o transforma intr-un Live Wallpaper.
  3. Centrezi imaginea dupa bunul plac sau o maresti pentru un anumit detaliu si selectezi butonul Next.
  4. Apesi jos pe ecran pentru a avea un preview la viitorul Live Wallpaper dupa poza generata.
  5. Daca vrei un anumit efect pe poza, actionezi bagheta magica din coltul din stanga jos si selectezi ce efect doresti sa aplici pozei.
  6. Dupa ce ai ales ce ti-a placut, dai Save, si poza e exportata automat in Camera Roll.
  7. Acum poti sa selectezi poza din galerie folosit butonul Share, la fel cum ai facut cu orice wallpaper si pana acum. Doar ca trebuie sa actionezi optiunea Live option ca in poza de mai jos.

 

LivePapers-1
Cum transformi orice poza intr-un Live Wallpaper (1 din 3)

 

LivePapers-2
Cum transformi orice poza intr-un Live Wallpaper (2 din 3)

 

LivePapers-3
Cum transformi orice poza intr-un Live Wallpaper (3 din 3)

Trebuie sa retii ca aceasta aplicatie si implicit tot ce inseamna Live Photo si Live Wallpapers, functioneaza doar pe iPhone 6s si iPhone 6s Plus pentru ca ai nevoie de 3D touch pentru a vedea aceste Live Wallpapers. Sunt unele pareri ca ar functiona si cu iPad Air 2, dar nu garantez.

Testeaza aceasta aplicatie si daca iti place, lasa un comentariu mai jos, iar daca cunosti si alte aplicatii care functioneaza la fel de bine sau chiar mai bine, anunta-ne!

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

2 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.