Cele mai rapide masini in patru usi – clasa sedan sau berlina

0
1681

Cand vine vorba de masinile in patru usi sau clasa sedan/berlina cum le cunoastem majoritatea, multa lume crede ca e vorba doar de o masina comuna, putin mai spatioasa ca un hatchback dar nu la fel ca un break. O masina comuna cu patru sau mai multe locuri, cu portbagaj normal, si care in general nu prezinta foarte mult interes cand vine vorba despre performate.

Lucrurile nu stau intotdeauna asa, si sunt anumite marci ale caror sedan-uri pot avea performante de invidiat. Acestea pot fi capabile sa concureze cu multe maisini din clasa sport. Performantele incredibile la plecarea de pe loc, si timpii foarte mici pana la 100 km/h, impreuna cu viteze ce pot ajunge si la 300 km/h, pot face din aceste masini niste sportive desavarsite.

In general aceste sedan-uri, sunt de fapt imbunatatite de producatori, fiind niste variante clasice ce au umblat pe la “sala” inainte de a fi lansate, ramanad poate doar pe partea exterioara cu asemanari initiale, dar sub capota ascunzand cei mai puternici muschi lucrati de producatori.

In slide-ul urmator vedem cateva din cele mai rapide(0-100km/h) sedan-uri sau berline, cum doriti, fara a fi creat neaparat un top al acestor modele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.