Home AUTO Cele mai luxoase dormitoare, bucatarii, bai si dressing-uri pe roti din lume. Autocaravane sau rulote de 5 stele

Cele mai luxoase dormitoare, bucatarii, bai si dressing-uri pe roti din lume. Autocaravane sau rulote de 5 stele

Travel van fair Caravan Salon
Travel van fair Caravan Salon
Leisure expo Caravan Salon 2014
luxury-rv-23
luxury-rv-22
luxury-rv-21
luxury-rv-20
luxury-rv-19
luxury-rv-18
luxury-rv-17
luxury-rv-16
luxury-rv-15
New range of high-tech RVs hit market starting at $1.3m.
New range of high-tech RVs hit market starting at $1.3m.
New range of high-tech RVs hit market starting at $1.3m.
New range of high-tech RVs hit market starting at $1.3m.
New range of high-tech RVs hit market starting at $1.3m.
Travel van fair Caravan Salon
luxury-rv-8
luxury-rv-7
luxury-rv-6
luxury-rv-5
luxury-rv-4
luxury-rv-3
luxury-rv-2
luxury-rv-1
346
0

In Statele Unite RV inseamna vehicul pentru recreatie, in Europa ii spune rulota sau autocaravana. Cele mai luxuoase dormitoare, bucatarii, bai si dressing-uri pe roti din lume.

Aceste autocaravane sunt de cele mai multe ori gandite ca niste spatii de locuit atunci cand mergem in vacanta, fara a mai fi nevoiti sa rezervam camere la hotel sau la pensiuni. In multe locuri din Europa(sunt cateva si in Romania) se gasesc parcuri speciale pentru a putea sa parchezi astfel de autocaravane sau rulote. Prin occident, parcurile sunt dotate cu prize pentru conectarea la curent electric, cu conducte de gas sau apa, ridicand astfel confortul din interiorul acestor autcaravane, facand ca cei ce isi petrec timpul in ele sa se simta ca si acasa.

Sunt insa si autocaravane care sunt considerate de lux, si daca stam sa urmarim ce dotari au in interior si de ce conditii beneficiaza utilizatorul, putem confirma aces lucru.

In America aceste autocaravane(RV-uri) nu sunt tocmai bine vazute, fiind asociate de cele mai multe ori cu persoane care nu au casa. Indiferent ca sunt albi sau negri, americani sau alte natii, acestia locuiesc in aceste rulote sau autocaravane in celebrele Trailer Park. De asemenea sunt asociate si cu batrani excentrici iesiti la pensie, care si-au cumparat aceste autocaravane pentru a vizita America.

In Europa lucrurile stau putin altfel, in sensul ca prea putini sunt cei ce intradevar locuiesc in aceste rulote, cel mai des putem vedea romi prin diferite capitale Europene, sau alte minoritati ce au emigrat in diferite tari. De cealalta parte, vedem si aici ca si in America, persoane in varsta care isi dedica ultimii ani din viata calatoriilor si nu doresc sa isi petreaca timpul prin hoteluri. De cele mai multe ori vedem batranti pensionari din tarile puternic dezvoltate care au pensii foarte mari cumparandu-si si circuland cu astfel de autocaravane, nefiind foarte accesibile tuturor.

In galeria de imagini de mai sus sunt autocaravane din categoria cea mai de sus posibila in acest domeniu, fiind dotate cu cele mai bune materiale, dotari si conditii de 5 stele. Putem vedea de exemplu autocaravana Marchi Mobile EleMMent Palazzo care costa nici mai mult nici mai putin de 3 milioane de dolari, sau o rulota de 500.000 de lire sterline Caravisio Camper. Autocaravana Vario Perfect 1100SH Platinum ce costa 1 milion de euro si cele mai luxoase dormitoare, bucatarii, bai si dressing-uri pe roti din lume.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close