Home Travel Sa ne plimbam prin cele 40 de parcuri nationale din Statele Unite cu Google StretView

Sa ne plimbam prin cele 40 de parcuri nationale din Statele Unite cu Google StretView

Sa ne plimbam prin cele 40 de parcuri nationale din Statele Unite cu Google StretView
30
1

Spuneam aici ca te poti urca cu Google StreetView pe cei mai inalti munti din Europa, acum poti sa vezi cele mai mari parcuri si locuri istorice din Statele Unite.

Da, Google face totul mai usor, si daca nu ai posibilitatea in viata aceasta sa strabati cele mai mari parcuri sau inchisori celebre din Statele Unite, o poti face virtual cu ajutorul StreetView. Recent au fost 40 de parcuri nationale in aceast serviciu StreetView, oferindu-ti o priveliste la 360 grade si plimbandu-te prin toate aceste minunatii ale naturii. De la locuri istorice la inchisori legendare ca Alcatraz sau pana la locuintele antice sapate in stanca din Parcul National Montezuma Castle.

Pe langa faptul ca poti face o plimbare, mai poti sa vezi si diferite poze cu artefacte din aceste locatii, sau poti chiar sa vezi mobila din casa Presedintelui Abraham Lincoln. Aceasta plimbarea nu va recrea cu adevarat sentimentul si placerea de a fi intradevar, fizic, acolo, dar tot e mai bine si mai placut sa vedem in acest mod minunatele locuri, decat prin obiectivul si pozele facute de turistii care au ajuns in aceste locuri.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Comment(1)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close