Coafuri celebre si freze caraghioase care ne-au inspirat in anii ’90

0
899

Tunsorile si coafurile celebritatilor de la Holywood ne insiparau pe toti in anii ’90. Imediat ce am avut acces la mai multe programe TV si am inceput sa urmarim seriale sau filme consacrate peste ocean, ca Beverly Hills, Full House sau Frasier, sau vedeam videoclipuri muzicale la care nu avusesem acces pana atunci, am inceput sa ne schimbam si tunosorile dupa personajele preferate.

Daca ne aducem bine aminte, la baieti vedeam cel mai des freza lui Nick Charter de la Backstreet Boys, iar de cealalta parte, o tunsoare foarte scurta, in stil armata sau cum se spunea atunci “bad boys”.

La fete se purta o tunosare a la Jennifer Aniston cu volum urias sau foarte scurt dupa stilul Maddonei.

Haideti sa ne aducem aminte cam ce se purta atunci si sa vedem o parte din coafurile si frezele cele mai extravagante si caraghioase ale anilor ’90.

1. Johnny Deep

Johnny-Deep

In anii ’90 Johnny Deep era adesea confundat cu un lider de formatie rock. Freza lui aducand spre un astfel  de gen, avand parul lung si mai tot timpul uns. Totusi, acest aspect ajutandu-l sa devina cunoscut.

2. Coolio

Coolio

Freza caraghioasa a artistului Coolio care facea furori in anii ’90 atat cu piesa “Gangsta’s Paradise” cat si cu filmul Dangerous Minds nu a fost neaparat o inspiratie pentru noi dar sigur multi sunt si cei ce au incercat-o. Chiar daca freza se potriveste caracterului si personalitatii artistului, tot o freza caraghioasa ramane. Parea ca parca si-a bagat degetele in priza.

3. Candace Cameron

Candace_Cameron

Candace a jucat rolul de DJ in serialul Full House. Era un personaj destul de enervant in film, dar cu siguranta freza era cea mai enervanta. Multe fete purtau aceasta coafura desi era suficient de caraghioasa.

4. Hanson

Hanson

Talentata formatie formata din trei tineri frati se bucurau de un succes foarte mare dupa ce lansasera piesa MMMBop. Munca multa si talentul i-a ajutat sa fie cunoscuti, dar datorita frezelor erau adesea confundati cu fete.

5. Kelsey Grammer

Kelsey_Grammer

Nu e vina lui ca parul il paraseste, dar de ce si l-a lasat asa lung in spate? Parca intreg scalpul era impins in spate. Trecand peste aspetcul caraghios al frizurii, Frasier a devenit unul dintre cele mai de succes seriale ale anilor ’90.

6. Melissa Joan Hart

Melissa_Joan_Hart

Probabil ca o recunoasteti din Sabrina sau Clarissa. Am petrecut o buna bucata de timp urmarind-o in aceste seriale unde aparea cu tot felul de frizuri, bucle si coafuri specifice acelei perioade. Bine ca a renuntat la aceste coafuri si acum are un look mult mai relaxat.

7. Hugh Grant

Hugh_Grant

Daca ne uitam acum inapoi vedem ca Hugh Grant purta o frizura “Backstreet Boys”. Dar atunci cine observa acest lucru, era ceva obisnuit si in plus de asta toate fetele se uitau mai mult la ochii lui superbi si erau innebunite dupa accetul lui.

8. Andre Agassi

Andre_Agassi

Inca avea par pe vremea aia, acum ramanad aproape fara, dar chiar si asa frizura lui nu era cea mai insipirata. Desi ca tenismen era foarte bun, la capitolul coafura era intradevar caraghios.

9. Jennifer Aniston

Jennifer_Aniston

Rachel se numea coafura pe care o purta Jennifer si care intradevar a fost populara si o vedem destul de des chiar si astazi.

10. Tiffani Thiessen

Tiffani_Thiessen

Cunoscuta si admirata de toti tinerii anilor ’90, un dreamgirl mai exact. Kelly Kapowski din “Salvati de Clopotel” asa sigur o cunoaste toata lumea, avea un par in care cred ca avea tone de fixativ, o freza caraghioasa astazi dar de mare succes atunci.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.