Apple a recunoscut oficial problema descoperita recent in iOS care strica definitiv orice iPhone, iPod sau iPad

0
123

Saptama trecuta fusese descoperit un bug in iOS atunci cand era schimbata datalla 1 ianuarie 1970. Acest lucru strica definitiv orice iPhone, iPad, iPod touch. Apple a recunoscut oficial problema postand pe Apple Support, totodata spunand ca va rezolva acest bug si implicit problmea, in urmatoarea actualizare de software.

Apple a comentat scurt aceasta situatie cu stricarea definitiva a unui dispozitiv ce ruleaza iOS se produce o data cu schimbarea datei la 1 ianuarie 1970:

Manually changing the date to May 1970 or earlier can prevent your iOS device from turning on after a restart.”
Apple
Apple

Comentariul postat pe pagina de suport ne sugereaza ca toata lumea care a incercat si si-a stricat astfel iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul poate sa contacteze Apple Support pentru rezolvarea problemei. Conform 9to5mac au fost persoane care si-au schimbat deja iPhone-urile stricate prin aceasta metoda, in timp ce altii au stricat intentionat telefoanele sau tabletele demo din magazinele Apple, ducandu-le la data de 1 ianuarie 1970. Aceste fapte dandu-le batai de cap angajatilor din Apple Store-uri.

Totusi ceva este neclar legat de actualizarea softwarului. In martie se asteapta sa fie public iOS 9.3, care de ceva vreme se testeaza si e trimis tuturor celor ce au un cont de developer si au idevice-urile inregistrate pentru testare, sa scoata mult mai repede un iOS 9.2.2 care sa rezolve aceasta problema? Vom vedea!

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.