ZVON: iPhone 7 s-ar putea sa inlocuiasca mufa audio cu un al doilea difuzor

6
4

[dropcap]S[/dropcap]e asteapta ca generatia urmatoare a iPhone-ului sa renunte la clasica mufa audio de 3,5mm in favoarea unui difuzor, astfel sunetul sa fie emis in format stereo.

[xtopic title=”” layout=”2″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=””]

Conform analistilor Blayne Curtis si Christopher Hemmelgarn, cel de-al doilea difuzor s-ar putea sa fie ajutat de un amplificator facut de Cirrus Logic. Ultimele generatii de iPhone au in partea opusa difuzorului, clasica mufa audio de 3,5mm. In locul acesteia ar trebui sa vedem al doilea difuzor, transformand astfel emisia si calitatea sunetului actual in ceva mult mai bun.

Multe smartphone-uri care fac concurenta iPhone-ului, au implementate aceste doua difuzoare de mult timp, unele amplasate in aceleasi locuri ca si pe iPhone, altele pozitionate in partea inferioara si superioara, oferind un sunet si mai bun atunci cand dispozitivul este folosit in modul landscape.

Curtis si Hemmelgarn sustin ca noua generatie iPhone nu o sa renunte la dynamic noise cancellation, dar se va folosi un codec digital. Integrarea hardware a noise cancellation s-ar putea sa fie disponibila doar pe urmatoarea generatie iPhone ce va fi lansata in 2017, “iPhone 7s”.

Analistii sustin ca “iPhone 7” va veni cu un set de casti audio cu mufa Lightning, in timp ce in urma cu aproximativ o luna, un alt zvon spunea ca utilizatorii lui iPhone 7 vor avea posibilitatea de a achizitiona suplimentar o pereche de casti wireless Bluetooth.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

6 COMMENTS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.