Un videoclip inedit din partea formatiei OK Go inregistrat intr-un zbor Zero G

0
157

Trupa de baieti OK Go din Chicago a inregistrat un videoclip plin de culoare, distractiv si inedit in acelasi timp.

Intreg videoclipul a fost inregistrat intr-un avion parabolic. In timpul zoborului, acest avion parabolic poate sa coboare sau sa urce foarte repede, facand practic valuri in aer, aducand astfel perioade de microgravitatie si hipergravitatie(1,8 ori rezistenta gravitationala). Aceste avioane parabolice sunt folosite de zeci de ani de astronauti, pentru a fi testati si pregatiti inaite de a zbura in spatiu.

Trupa OK Go se pare ca a avut parte de o distractie pe cinste in inregistrarea acestui videoclip, asta in timp ce pilotii isi concentrau toata atentia asupra zborului – zborurile acestea nu sunt o gluma. Pot fi atat de intense incat primele avioane parabolice folosite de NASA au fost numite “Vomit Comet.” OK Go s-au folosit de un avion rus al companiei S7 Airlines pentru inregistrarea videoclipului.

Trupa OK Go, este o trupa de origine Americana infiintata in anul 1998, mai exact din orasul Chicago, Illinois, stabilita mai apoi in Los Angeles, California. Baietii, patru la numar, canta alternative-rock si ii are in compozitie pe Damian Kulash (voce, chitara), Tim Nordwind (voce si chitara bass), Dan Konopka (tobe) si Andy Ross (voce, clape si chitara).

Acestia au lansate pana in prezent patru albume, OK Go(2002), Oh No(2005), Of the Blue Colour of the Sky(2010) si Hungry Ghosts(2014). Piesa “Here It Goes Again” de pe albului OK Gole-a adus un premiu Grammy pentru cel mai bun Videoclip Muzical in 2007. Piesa “Upside Down & Inside Out” al carei videoclip este prezentat mai sus, este de pe albumul lansat in  2014, Hungry Ghosts. 

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.