ATENTIE!: Un bug descoperit recent in iOS poate sa strice definitiv orice iPhone, iPod sau iPad si asta doar prin schimbarea datei din setarile device-ului

1
1

[dropcap]S[/dropcap]istemul de operare iOS dezvoltat si folosit de Apple pe toate dispozitivele mobile(iPhone, iPod, iPad) lansate de acestia pe piata mondiala, este unul dintre cele mai avansate, crescand frumos de la an la an.

 

[xtopic title=”” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=””]Apple a reusit sa combine perfect acest soft cu partea hardware a dispozitivelor mobile, reusind sa ofere utilizatorilor o experienta placuta si lipsita in general de probleme, surclasand rapid celelalte OS-uri concurente. Nu inseamna ca acest iOS este perfect, neavand nici o problema sau niciun bug. De fapt, un nou bug al acestui soft a fost descoperit astazi, bug care printr-o simpla combinatie dintre data si ora poate nenoroci device-ul, mai exact orice device ce lucreaza pe 64-biti.

Problema arata cam asa: intri la Setari > General > Data si Ora, si schimbi data la 1 Ianuarie 1970(prima data trebuie sa parcurgi si sa setezi anul 2000, mai apoi te intorci din nou in Setari si modifici iar Data si Ora pana la anul 1970, 1 ianuarie). Dupa care, daca repornesti telefonul acesta ramane blocat in ecranul si logoul Apple.

Fara a se cunoaste vreun motiv al acestei erori, device-ul nu poate fi repornit, nici rescris cu ajutorul iTunes, iar cel care a incercat si descoperit acest bug, spune ca problema poate fi rezolvata doar intr-un service Apple. Asadar, nu este recomandat sa incercati acest lucru, mai ales in cazul in care nu dispuneti de o garantie pentru dispozitivul vostru, care sa acopere o eventuala problema dupa acest test. Ar trebui sa credem acest lucru tinand cont ca Zach Straley, cel pe care il putem urmari in videoclipul de mai sus, a spus ca au fost suficiente persoane care au incercat acest lucru, confirmand ca intradevar device-urile crapa.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: reddit

1 COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.