HBO 2 vine in Romania incepand cu 21 martie, iar HBO Comedy is va schimba numele in HBO 3

0
559

Canalul de televiziune HBO 2 vine si in Romania incepand cu 21 martie, data la care se va transforma si actualul canal HBO Comedy in HBO 3.

HBO Europe a anuntat, miercuri, ca va face cateva modificari in portofoliul sau de televiziuni din Europa Centrala si de Est, aducand astfel si pe piata noastra canalul HBO 2. Acest canal este dedicat in intregime programelor pentru intreaga familie dupa cum spune si comunicatul “HBO 2 se axeaza pe programe pentru intreaga familie: de la comedii si filme pentru copii la filme de actiune si thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. In timpul zilei, copiii vor putea urmari filmele preferate, in timp ce seara este dedicata parintilor.”

Canalul HBO 3 o sa furnizeze incepand cu aceasi data diferite programe, si alt gen de continut de cat am fost obisnuiti pana in prezent, astfel, conform aceluias comunicat, HBO 3 va fi “locul in care vor putea fi urmarite productii HBO noi, dar si de colectie”“Disponibil pana la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza in intregime sezoane ale productiilor HBO US, precum si productii ale HBO Europe.”

Nu au fost specificati ce operatori de cablu vor adopta aceasta schimbare(introducerea HBO 2), dar cu siguranta pe parcurs vor intra toti, si cel mai probabil pretul pentru acest canal suplimentar va implica o taxa in plus pentru el sau mai mare pentru intregul pachet(e).

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: mediafax

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.