Cum se vad din spatiu fulgerele ce lovesc Pamantul – vedem intr-un time-lapse video

0
202

Stim cu totii cum arata fulgerele vazute de pe Pamant. E o linie luminoasa care vine de sus cu o super viteza, urmata imediat de un zgomot foarte mare. Poate fi surprinzatoare, chiar frumoasa vazuta de la suprafata Pamantului, dar aceste fulgere par si mai magice vazute din spatiu.

Tim Peake, astronaut in cadrul Agentiei Spatiale Europene, a postat de curand pe contul sau de Twitter un time-lapse video de la Statia Spatiala Internationala, aratandu-ne ceea ce nu ne este prea des sa vedem, mai exact, cum arata fulgerele nervoase din norii de jos. Clipul incepe frumos, cu o priveliste calma si curbata a orizontului, dupa care spectacolul incepe.

In tweet-ul postat marti de Peake acesta spune “Amazing how much lightning can strike our planet in a short time,”.  Acest time-lapse acopera o portiune a Pamantului incepand din Africa de Nord si continuand peste Turcia si mai apoi spre Rusia.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.