Home VIDEO GAMES Creatorii jocurilor BioShock si Halo anunta un “Survival Game” – The Flame in The Flood

Creatorii jocurilor BioShock si Halo anunta un “Survival Game” – The Flame in The Flood

10
0

Compania 2K, aceeasi care a dezvoltat si cunoscutele jocuri BiShock si Halo, au anuntat ca vor lansa pe 24 februarie The Flame in The Flood. Jocul de supravieturie cum spun cei de la 2K, va fi disponibil pe Xbox One, PC si Mac. O data cu anuntarea acestei date a fost lansat si primul trailer care ne arata cateva mici ponturi de supravietuire.

The Flame in the Flood se desfasoara intr-o America “post-societala”. Obiectivul tau este de a supravietui, trailerul aratandu-ne frumoasa, ostila si neiertatoarea lume a jocului.

Te deplasezi in jos pe un curs de apa, facand din cand opriri pentru a cauta obiecte artizanale, in tot acest timp incercand sa te aperi si te feresti de animale, cum sunt ursi sau porci mistreti. In toata calatoria ta ai alaturi un prieten bun al omului. Aesop, un caine care datorita simturilor sale dezvoltate te ajuta in gasirea proviziilor.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close