Home AUTO Volkswagen merge in jos? Dupa scandalul Dieselgate Volkswagen vinde divizia de camioane

Volkswagen merge in jos? Dupa scandalul Dieselgate Volkswagen vinde divizia de camioane

Volkswagen merge in jos? Dupa scandalul Dieselgate Volkswagen vinde divizia de camioane
25
0

Desi initial Volkswagen a declarat ca nu intentioneaza sa vanda niciuna din cele 12 marci pe care le detine, se pare ca sunt dispusi sa renunte la cele doua nume mari din divizia de camioane.

Scania si Man, sunt cele doua branduri pe care Volkswagen la detine si conform Reuters, acestia ar fi dispusi la o vanzare sau o listare pe bursa, fiind cea mai rapida metoda de a scoate bani lichizi cu care sa acopere deficitul produs in urma scandalului mondial, Dieselgate.

Normal, pana la data curenta, Volkswagen trebuia sa publice rezultatele financiare pentru anul trecut, amanand acest lucru din diverse motive.

Un purtator de cuvant al diviziei de camioane Volkswagen explica intr-un comunicat de presa “Avem toate optiunile pe masa cu privire la o posibile preluare, dar luam in calcul si o listare pe bursa.

Grupul Volksvagen detine in prezent 12 marci,Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati,divizia de vehicule comerciale Volkswagen si divizia de camioane Scania si Man.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close