Home VIDEO GAMES HARD RESET REDUX – trailerul care anunta jocul

HARD RESET REDUX – trailerul care anunta jocul

22
0

In 2011 iesea pe piata primul joc sub numele de HARD RESET. Un FPS ce rula pe un modern engine, in care trebuia sa omori roboti cu niste arme futuristice. Un joc bunicel, dar nimic spectaculos.

Acum, dupa mai bine de 5 ani de la lansarea primul joc Hard Reset, se anunta o continuare ce urmeaza sa se numeasca HARD RESET REDUX. Acesta este construit pe ultimul engine Roadhog(acelasi engine pe care a fost construit si Shadow Warior 2), si va include acelasi continut ca si originalul Hard Reset. Totusi jocul Hard Reset Redux va fi mult imbunatatit fata de primul, aducand pe langa o grafica noua, inamici noi, miscari noi cum sunt lupta cu arme albe sau “cyber-katana” si multe alte optiuni nedezvaluite inca de producatori. Probabil misiuni noi si moduri de joc difrite.

Pentru moment jocul este in stadiul de “coming soon”, necunoscandu-se o data oficiala de lansare, si cum spune trailerul “is all we’ve got to go on”. Pana la lansarea oficiala a lui Hard Reset Redux puteti incerca prima varianta de Hard Reset, care vine la pachet cu Exile expansion pack sub numele de Extended Edition. Acestea impreuna cu o varianta demo se poate gasi in Steam, iar preturile in aceasta perioada ajung la 1-2 euro in functie de oferta.

HARD RESET DEMO – FREE HARD RESET Extended Edition – 1,34€

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close