Trailer “Get a Job”: Razi de te prapadesti cu Miles Teller si Anna Kendrick

0
125

Ai fost lasat pe liber, concediat sau pur si simplu cauti o slujba de cativa ani, atunci cu siguranta stii ca piata muncii nu este chiar extraordinara si daca esti un tarnar de douazeci si ceva de ani fara prea multa experientea e si mai greu sa gasesti ceva.

Cam despre aste este filmul Get a Job, in care Miles Teller si Anna Kendrick sunt un cuplu de tineri absolventi, carora problemele financiare le creaza mari dificultati si sunt in cautarea unui loc de munca. Un job la LA Weekly a fost pierdut de Teller, iar cand lucrurile incep sa i-a o intorsatura in favoarea celor doi dupa ce acesta isi gaseste un job nou, Kendrick ii da papucii. Toate acestea fac parte dintr-o comedie. Urmareste trailerul pentru Get a Job.

Actori: Alison Brie – Tanya; Anna Kendrick – Jillian Stewart; Miles Teller – Will Davis; Bryan Cranston – Roger Davis; Marcia Gay Harden – Katherine Dunn; Cameron Richardson – Tara; John C. McGinley – Diller.

Data lansare:

SUA: 25 martie 2016

Romania: data necunoscuta

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.