Iubesti pisicile? Urmareste-le in acest clip de exceptie – SHAKE CATS

0
130

Poate nu stiai ca o pisica doarme o treime din viata. Apoape 70% din viata ei si-o dedica somnului, o parte importanta revine spalatului, iar cand vine vorba despre mancare si joaca acestea sunt cele mai neinsemnate lucruri pentru o pisica.

Ce poate nu mai stiai este faptul ca dintre toate mamiferele, pisica are cei mai mari ochi(raportat cu corpul), ca pot atinge viteze de pana la 50km/h, ca nu daca torc inseamna ca sunt fericite, ele putand toarce si de frica sau daca sunt ranite.

Sigur nu stiai ca pisicile albe cu ochii albastrii sunt surde sau ca pisica alba cu un ochi albastru este surda doar de o ureche, cea de pe partea cu ochiul albastru. Pisicile pot face salturi de pana la cinci ori mai mari decat corpul lor sau ca lungimea mustatilor este egala cu latimea corpului. O pisica salbatica nu tine niciodata coada sus, doar cele domestice au acest obicei, iar acestea nu miauna decat catre oameni.

Sunt multe de spus despre pisici, dar ceea ce vedem in acest clip nu are legatura cu cele mentionate mai sus. Videoclipul prezinta o serie de pisici care se scutura din diverse motive, videoclip inregistrat in slow motion si creat de fotograful Carli Davidson.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.