YouTube are capacitatea de a reda videoclipuri inregistrate la 360 grade -videoclip romanesc dinsponibil in format 360

0
300

[dropcap]D[/dropcap]e curand a fost anuntat in presa internationala ca YouTube, cea mai populara platforma video din lume, va adauga o noua modalitate de a vizualiza videoclipurile. Cei care inregistreaza videoclipuri in cadre 360°, au posibilitatea de a le incarca pe canalul lor de YouTube, acesta punand in valoare ceea ce ei au inregistrat.

Iata, ca la doar cateva zile de la anuntul oficial al YouTube, o trupa romaneasca a si lansat un astfel de videoclip. Otherside se numeste trupa, iar piesa Falling Down a beneficiat de acest videoclip inedit inregistrat in studioul lor de repetitii. Piesa vine ca o noutate inaintede lansarea oficiala a albumului lor de debut. 

Otherside este un proiect nou de muzica electronica a lui Viky Red, avandu-i in componenta pe Andi Petreanu si pe Hanes Radu.

Mai sunt cateva clipuri in acest format 360°, inregistrat de trupa Vunk la un concert la Sala Polivalenta altarui de Calin Goia(Voltaj) interpretand piesa Fiecare. Ii mai putem vedea si pe  C.I.A. cu piesa provinC.I.A.

Pentru a va putea bucura de experienta 360°, trebuie sa folositi ultima varianta a browserului Chrome, Opera, Firefox, iar pe mobil sau tableta sa folositi cea mai recenta versiune a aplicatiei YouTube, pentru iOS sau Android. Este recomandat a fi vazute la o rezolutie cat mai mare.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.