YouTube are capacitatea de a reda videoclipuri inregistrate la 360 grade -videoclip romanesc dinsponibil in format 360

0
164

De curand a fost anuntat in presa internationala ca YouTube, cea mai populara platforma video din lume, va adauga o noua modalitate de a vizualiza videoclipurile. Cei care inregistreaza videoclipuri in cadre 360°, au posibilitatea de a le incarca pe canalul lor de YouTube, acesta punand in valoare ceea ce ei au inregistrat.

Iata, ca la doar cateva zile de la anuntul oficial al YouTube, o trupa romaneasca a si lansat un astfel de videoclip. Otherside se numeste trupa, iar piesa Falling Down a beneficiat de acest videoclip inedit inregistrat in studioul lor de repetitii. Piesa vine ca o noutate inaintede lansarea oficiala a albumului lor de debut. 

Otherside este un proiect nou de muzica electronica a lui Viky Red, avandu-i in componenta pe Andi Petreanu si pe Hanes Radu.

Mai sunt cateva clipuri in acest format 360°, inregistrat de trupa Vunk la un concert la Sala Polivalenta altarui de Calin Goia(Voltaj) interpretand piesa Fiecare. Ii mai putem vedea si pe  C.I.A. cu piesa provinC.I.A.

Pentru a va putea bucura de experienta 360°, trebuie sa folositi ultima varianta a browserului Chrome, Opera, Firefox, iar pe mobil sau tableta sa folositi cea mai recenta versiune a aplicatiei YouTube, pentru iOS sau Android. Este recomandat a fi vazute la o rezolutie cat mai mare.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.