Centriphone – Un expermiment video facut de schiorul elvetian Nicolas Vuignier cu un iPhone 6

0
137

A legat cateva sfori de iPhone-ul sau si a inceput sa il invarta deasupra capului in timp ce a coborat pe schiuri inregistrand intreaga scena. Ce a iesit este cu adevarat spectaculos.

Majoritatea schiorilor sau a snowborderilor nu ar fi capabili sa coboare pe partie, sa faca sarituri si alte trucuri in aer in timp ce invart cu o mana telefonul sau o camera pentru ai inregistra. Exact acest lucru a reusit schiorul profesionist Nicolas Vuignier, creand acest inovator si impresionant videoclip intitulat Centriphone – an iPhone experiment.

A folosit telefonul lui personal, un iPhone 6, de care a legat niste sfori, cu ajutorul carora a reusit sa il tina intr-o pozitie favorabila in timp ce a coborat pe schiuri si l-a invartit. Nicolas Vuignier reusind astfel sa faca o inregistrare panoramica continua la 360° deasupra capului, pe care in mod normal nu o putea inregistra nimeni decat cu echipamente profesionale sau cu ajutorul unor drone.

La inceputul videoclipului putem vedea cum elvetianul Nicolas Vuignier incepe sa invarta telefonul creand incet momentul. Mai apoi camera inregistrand fiecare moment, fiecare miscare a lui in slow motion, vazandu-se frumos cu zboara zapada rupta de schiuri.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.