Trailer nou si data alansarii pentru “Ice Age: Collision Course”

0
101

Al 5-lea film din seria animata Ice Age va fi lansat in aceasta vara, mai exact pe 22 iulie in Statele Unite.

Si de data aceasta, Sid, Manny, si Diego trebuie sa-si paraseasca din nou casa, fiind nevoiti sa salveze Pamantul. Misiunea ce trebuie sa o indeplineasca este aceea de a salva intreaga planeta de la o catastrofa ce urmeaza a se intampla din cauza unui meteorit ce se indreapta cu mare viteza spre acesta.

Actorii ale caror voci sunt pe fundalul filmului sun John Leguizamo (Sid), Ray Romano (Manny), si Denis Leary (Diego). Pe langa acestia ii mai putem auzi interpretand celelalte caractere pe, Seann William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, Keke Palmer, Wandy Sykes, Jennifer Lopez, si Queen Latifah.

Seria Ice Age a inceput in 2002 si s-a dovedit a fi un mare succes inca dupa primul film, The Meltdown (2006), urmand Dawn of the Dinosaurs (2009), si Continental Drift (2012). Toate impreuna, generand francizei putin peste 2,8 milirde de dolari, conform spuselor celor de la Variety.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.