iPhone 7 si primele detalii reale legate de aspectul sau

7
488

Se asteapta ca iPhone 7, noul telefon de la Apple, sa fie anuntat ca de obicei, la inceputul lunii septembrie, dar deja putem vedea primele indicii cu ce urmeaza sa fie acest nou device. Confrom unor surse ce au transmis si in trecut infromatii corecte, iPhone 7 va avea un design asemanator cu cel a lui iPhone 6 sau 6s, cu doua aspecte semnificativ diferite.

Prima dintre ele este camera, care ramane frumos integrata in carcasa, ne mai iesind in exterior ca la iPhone 6 si 6s. Cele mai recente zvonuri sustin ca pe iPhone 7 plus va avea o camera cu dual-lens, in timp ce pe iPhone 7 se asteapta sa nu fie o foarte mare modificare in aceasta privinta.

Cea dea doua schimbare semnificativa se poate observa la spatele telefonului, unde vedem ca antena ce pana acum era evidentiata clar de cele doua linii ce traversau satele, acum ele au fost indepartate, ramanand vizibile doar pe marginea de sus si de jos, lasand mult mai mult ca aspectul de metal curat sa fie vizibil.

Sursele nu au confirmat insa faca la grosimea lui iPhone 7 s-a umblat, fiind mai gros sau mai subtire ca iPhone 6/6s, dar se asteapta ca greutatea telefonului sa fie mai mica.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: macrumors

7 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.